PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مازول اختصاصی خبر

gipcenter
11-21-2010, 06:59 PM
با سلام و عرض تشکر بابت راهنمایی هاتون
من نیازمند یک ماژول یا کامپوننت و ماژولی هستم که بتونه برام فقط یک سری اطلاعات خطی و ساده از کاربر بگیره و در صفحه نمایش بده مثل این سایتی که پایین آدرسشو میدم در سمت چپ نوشته دوره های در حال ثبت نام و مدیر سایت در یک فرم فقط نام دوره زمان تشکیل و تاریخ شروع و نام استاد رو وارد میکنه و در این طرف هم اطلاعاتی که وارد کرده زیر هم نمایش میده.و هر بار هم موضوع جدیدی وارد کند بالای موضوع قدیمی قرار میگیرد.
آیا با کامپوننت فورم ساز این کار رو میشه انجام داد.اگر میشه با چه کامپوننتی.اگر هم نمیشه با فرم ساز نمیشه باید چه کنم.
آدرس سایتی که گفته بودم : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

mersad
11-21-2010, 09:00 PM
سلام
شما میخاوهید اطلاعات رو خودتون وارد کنید ؟ یا مستقیم به دست کاربر روی سایت قرار بگیره ؟

شاد و سلامت در پناه ایزد

gipcenter
11-22-2010, 10:07 AM
با سلام و تشكر
ميخواهم من كاربر وارد كنم و مهمانهاي سايت ببينند.منظورم اينه كه چند تا كاربر كه عضو خاص سايت هستند بتواند وارد كنند و مهماناني كه وارد ميشوند فقط بيننده باشند.
با تشكر

mersad
11-22-2010, 02:18 PM
از این موارد میتونید استفاده کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mluc2VydGluZyI7aToyO3M6ODoiaW5zZXJ0ZWQiO2k6MztzOjc 6Imluc2VydHMiO2k6NDtzOjk6Imluc2VydGlvbiI7aTo1O3M6O DoiaW5zZXJ0ZXIiO2k6NjtzOjEwOiJpbnNlcnRhYmxlIjt9

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Jjb250ZW50cyI7aToyO3M6NDoidmlldyI7aTozO3M6Njoidmll d2VkIjtpOjQ7czo1OiJ2aWV3cyI7aTo1O3M6Nzoidmlld2luZy I7aTo2O3M6MTI6ImNvbnRlbnQgdmlldyI7fQ%3D%3D

شاد و سلامت در پناه ایزد

gipcenter
11-25-2010, 02:25 PM
با سلام
با تشکر از ماژول هاتون
متاسفانه اولیش که خرابه دومی هم (mod_content_plugins ) ولا من متوجه نشدم چجوری کار میکنه.میشه راهنمایی کنید؟
اسم اولیه هم اگه بگین برم جستجو کنم شاید لینک سالمش پیدا بشه

gipcenter
11-29-2010, 06:10 PM
با سلامی دوباره
ببخشید که پست بیهوده میدهم ولی فکر کنم این تاپیک به خواب فرو داره میره ولی به خدا من گیر همین ماژول هستم.
اگر امکانش هست کمکی بفرمایید