PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب هنگام جستجوی مطالب سایت در گوگل

taher
11-28-2010, 05:57 AM
با یه مشکل جدید هنگام جستجوی مطالب سایت در گوگل مواجه شدیم به این ترتیب که قبلا وقتی دنبال مطلبی در گوگل می گشتیم و مطلب مربوط به سایت من جز صفحات پیدا شده بود گوگل بصورت نام سایت و نام مطلب لینک می داد یعنی هم قسمت شماره 1 و هم شماره 2 رو نشون میداد ( طبق شکل1 )
ولی الان فقط عنوان مطلب رو نشون میده و نام سایت رو ابتدای مطلب نشون نمیده (شکل 2) .
بنظر شما مشکل کجاست و چه تنظیماتی رو باید تغییر بدیم
لازم به ذکره که ما قبلا از نسخه 1 استفاده می کردیم و بعد از ارتقا به نسخه 1.5 دچار این مشکل شدیم.
متشکرم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

nouri
11-28-2010, 06:11 AM
سلام
اين مشكل براي سايت من هم برقرار است

محمد محسنی
12-01-2010, 09:18 PM
سلام
من همین الان جستجو کردم این مشکل را نداشتم.

taher
12-04-2010, 06:54 AM
سلام
من همین الان جستجو کردم این مشکل را نداشتم.

با سلام
دوست عزیز کدام سایت را جستجو کردید ؟
چون من هنوز مشکل دارم . ممکنه آدرسی را که به شما نشان میدهد سایت نسخه قبلی باشد یعنی
ممکن است دقیقا کلوه مورد جستجو و لینک گوگل را به من بدهید ؟
متشکرم

محمد محسنی
12-04-2010, 09:39 AM
سلام
من کلمه
&quot; فتق چیست؟ &quot;

را جستجو کردم.

taher
12-04-2010, 12:26 PM
سلام
من کلمه
&quot; فتق چیست؟ &quot;

را جستجو کردم.

با تشکر از شما
همانطور که ملاحظه می کنید اولین لینک پیدا شده مربوط به نسخه قدیمی سایت ما می باشد {<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>} که ظاهرا مشکلی ندارد

taher
12-08-2010, 07:45 AM
دوستان كسي راه حلي نداره
اين مشكل خيلي اساسي هستش و توي جستجوها بشدت موثره

علیرضا
12-08-2010, 09:25 AM
سلام

من هم مشکلی ندیدم، برای سایت /fa با نام اومد و برای اون یکی بدون نام. دقیقا شبیه خود سایت.

شما باید سایتتون رو تنظیم کنید.

یا علی

taher
12-09-2010, 06:12 AM
سلام

من هم مشکلی ندیدم، برای سایت /fa با نام اومد و برای اون یکی بدون نام. دقیقا شبیه خود سایت.

شما باید سایتتون رو تنظیم کنید.

یا علی

سلام
با تشکر از شما دوست عزیز
مشکل دقیقا همین قسمت هستش که توی نسخه جدید سایت (بدون fa ) عنوان سایت دیده نمی شه و فقط عنوان مقاله توی سرچ میاد .
شما فرمودید که باید سایت رو تنظیم کنیم . ممکنه بفرمایید که کدوم قسمت رو باید تنظیم کنم
متشکرم

علیرضا
12-14-2010, 11:09 AM
سلام

تو تنظیمات سایت ندیدم! ولی مطمئنا با تغییر کدهای درونی امکان پذیر هست!

یا علی

taher
12-15-2010, 06:43 PM
سلام

تو تنظیمات سایت ندیدم! ولی مطمئنا با تغییر کدهای درونی امکان پذیر هست!

یا علی

lممکنه بیشتر توضیح بدین
کجا و باید تغییر بدم