PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : swmenu

liya
11-29-2010, 12:39 PM
سلام
لطفا دقت کنید بعد نظر بدید
من قبلا چند بار این سوال رو مطرح کردم و به جواب نرسیدم
لطفا این سری جوابمو بدید
من می خوام توی سایتم منو داشته باشم منوی آبشاری و این ماژول ها هم به دردرم نمی خوره
تا اینجا که من فهمیدم باید از SWMENU استفاره کنم
من این کامپونت رو نصب کردم ولی طریقه استفاده از اون رو بلد نیستم
در جستجو ها هم فقط مشکلاتشون با این کامپونت مطرح شده نه آموزش و طریقه استفاده
و حتی به درخواست یکی از دوستان که آموزش خواسته بود آقای فیروزمندان فقط یه PDF خارجی گذاشتن که مربوط میشه به نسخه های
قبلی جوملا که انگلیسی بود
حالا لطفا کمک کنید و طریقه استفاده از اون رو به طور کامل توضیح بدید
و در حد امکان آموزشی به فارسی قرار بدید
از همه دوستانی که قصد کمک دارند نهایت تشکر رو دارم

نوید
11-29-2010, 03:09 PM
سلام
به صورت خلاصه اگر بگم:
وارد کامپوننت بشید ، یک سری مشخصات از شما برای ساخت ماژولش میگیره که همون ماژول آبشاری مورد نظر شماست ، سپس در سایر تنظیمات نوع منو ، رنگ و ... را ست میکنید
موفق باشید

liya
11-30-2010, 08:21 PM
وقتی که روی کامپونت ها>منو ساز آبشاری میشم یه صفحه باز میشه که این ها رو نوشته چیکار کنم؟

500 - •یک خطا بوجود آمده است•

JDatabaseMySQL::query: 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 SQL=SELECT menuid AS value FROM jos_modules_menu WHERE moduleid=

Call stack
# Function Location
1 JAdministrator-&gt;dispatch() C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
2 JComponentHelper-&gt;renderComponent() C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ion.php:136
3 require_once() C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mponent\helper.php:162
4 editDhtmlMenu() C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> menufree\admin.swmenufree.php:92
5 JDatabaseMySQL-&gt;loadObjectList() C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> menufree\admin.swmenufree.php:247
6 JDatabaseMySQL-&gt;query() C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ase\mysql.php:458
7 JError-&gt;raiseError() C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ase\mysql.php:231
8 JError-&gt;raise() C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> p:171
9 JException-&gt;__construct() C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> p:136

dj_ahmad
11-30-2010, 08:41 PM
کامپوننت به درستی نصب نشده
بهتره اول روی لوکال هاست امتحان کنید

liya
11-30-2010, 09:45 PM
من توی لوکالم و این پیغام رو میده

نوید
12-01-2010, 04:46 AM
سلام
کامپوننت درست نصب نشده یکبار پاکش کنید و مجددا نصب نمایید
موفق باشید

dj_ahmad
12-24-2010, 05:03 PM
شاید نسخه ای که استفاده میکنید ایراد داشته باشه! نسخه رایگان رو از سایت اصلیش میتونید دانلود کنید در مورد نسخه های نال شده هم دقت کنید!!!!