PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت attachments-2.0 چطوری کار می کنه؟

erwin
11-29-2010, 11:43 PM
من کامپوننت رو از آدرس زیر دانلود کردم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فایل زبان فارسیش هم اینه:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بعد از نصب بایستی کار کنه. ولی اصلا اتش های من رو نشون نمی ده و صفحه مثل قبل سفید سفیده. انگار که نه انگار چیزی به مقاله ام اضافه شده باشه.
ولی توی قسمت مدیریت الحاقات در خود کامپوننت فایل رو که به مقاله ام اضافه کردم نشون میده.
چرا؟

نوید
11-30-2010, 04:10 AM
سلام
چک کنید پلاگین اتچ فعال باشه
موفق باشید

erwin
11-30-2010, 12:54 PM
جوابش رو پیدا کردم.
البته تمام پلاگین هاش فعال بود.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

مسئله اینه که به صورت اتوماتیک پاپلیش نمی شه! باید از قسمت مدیریت اتش ها فایل الحاقی رو منتشر کرد تا نمایش داده بشه.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

و مسئله دوم اینکه حتما باید لاگین بشیم تا بتونیم فایل پیوستی رو ببینیم. (در قسمت مدیریت کامپوننت)

این هم نمونه اش