PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییرات در breadcrumbs و اسکرول خوردن قالب

erwin
11-30-2010, 05:12 PM
سلام. من سایتم breadcrumbs ش (مسیردهی) سمت چپ بوده به خاطر اینکه قالبم کلا انگلیسی بوده (تصویر 1)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بعدش وقتی که فایل CSS اون رو دست می زنم و به سمت راست میارمش (تصویر 2)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

همه چی خوبه ولی دایرکشن اون رو وقتی به سمت راست میارم که دیگه کلا ردیف بشه (تصویر 3)

تا به شکل تصویر شماره 4 دربیاد

که یه مشکل یهو پیداش می شه و اون هم اینه که یهو سایت در تمام مرورگرها اسکرول پایین رو هویدا می کنه؟@!

بفرمایید مشکلش چیه؟ اینم CSS اون بخشه

* mod_breadcrumbs
*/
.mod_breadcrumbs { float:right; width:auto; margin-bottom: 10px; direction:rtl; }
.mod_breadcrumbs&gt;span.youah { font-weight: normal; color:#606; margin:0 6px 0 6px; float: right; }
.mod_breadcrumbs&gt;span.pathway { float: right; }
.mod_breadcrumbs&gt;span.pathway a { }
.mod_breadcrumbs&gt;span.pathway a:hover { text-decoration:underline; }
.mod_breadcrumbs span,
.mod_breadcrumbs a { }
.mod_breadcrumbs&gt;span.pathway.separator { background: url(&#039;../images/pagination-separator.png&#039;) no-repeat 0 7px; text-indent: -99999px; display:block; float: right; margin-left: 12px; padding: 0 12px 0 6px; }
.mod_breadcrumbs&gt;span.pathway.last { }
/*

erwin
12-02-2010, 03:45 PM
سلام عمو اروین نبینم ناراحتی. ما اینجاییم به امضات خوب توجه کن....

بله دوستان و امام مشکلم رو حل کردم. text-indent: -99999px; رو از داخل کدهای مسیر دهی سایت حذف کردم و نتیجه اش شد این تصویر