PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با نام مستعار(مهم)

m789
12-01-2010, 10:03 AM
با سلام.
وقتی سایت رو راه اندازی کردم نامهای مستعار رو فارسی مبنوشتم و گوگل هم همه مطالب رو با نام مستعار فارسی ایندکس کرده و الآن توی لینکهای مطالب سایتم از حروف و یه سری چیزای عجیب و غریب وجود داره که احتملا به دلیل وجود نامهای مستعار فارسی هست.(درسته؟) بعد از اون هرکسی از طریق گوگل وارد سایت من میشه با ارور 404 مواجه میشه.(میتونه دلیلش این چیزی باشه که گفتم؟)حالا چند روزی هست نامهای مستعار رو انگلیسی مینویسم و به نظر میاد وضعیت بهتر شده.حالا میخواسم ببینم مطلب قبلی رو که با نام مستعار فارسی نوشتم چیکارشون کنم؟به طور کامل حذفشون کنم؟نام مستعارشون رو به انگلیسی تغییر بدم؟(اگه تغییر بدم مشکل رو که مطرح کردم حل میشه؟) یا .... لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.

علیرضا
12-01-2010, 02:41 PM
سلام

تعدادشون کمه یا زیاد؟
اگر کمه، برای برطرف کردن دردسر های بعدی، نامشون رو تغییر بدید، صفحات فارسی رو ریدایرکت کنید به صفحات جدید نام گذاری شده.

یا علی

m789
12-01-2010, 03:33 PM
ممنون از جوابتون.تعداد مطالب زیاد بود ولی همه رو نام مستعارشون رو انگلیسی کردم.خوبه؟

چجوری لینکهای فارسی ایندکس شده توسط گوگل رو ریدایرکت کنم به صفحات جدید؟

علیرضا
12-01-2010, 09:49 PM
سلام

راه هایی هست، یکیش توسط htaccess. هست.
اینجا رو ببینید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

m789
12-03-2010, 08:13 AM
با سلام.به لینکی که گفتید رفتم ولی چیزی دستگیرم نشد.لطفا بیشتر توضیح بدید.

mersad
12-03-2010, 08:42 AM
سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

m789
12-03-2010, 09:01 AM
ممنون از جوابتون.فقط یه سوال کد ErrorDocument 404 /notfound.html

کجای فایل htaccess باید قرار بدم؟

علیرضا
12-03-2010, 11:54 AM
با سلام.به لینکی که گفتید رفتم ولی چیزی دستگیرم نشد.لطفا بیشتر توضیح بدید.

سلام

شما تو قسمت 301 Redirect ؛ لینک صفحات قبلیتون رو که فارسی بود می زنید و در قسمت دومش لینک صفحات جدید، پایینش کدهای مربوط که لازمه تو htaccess بزارید رو تولید می کنه.

یا علی

m789
12-03-2010, 06:13 PM
سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نمیتونه لینکهای طولانی رو بیاره.آخر لینک نمیفته.چیکار باید بکنم؟بعد نگفتید کجای htaccess باید قرارش بدم؟راه دیگه ای نیست؟آخه صفحات خطای سایت من زیاد هستن.با تشکر.

**
هایپرلینک اصلاح شد.

علیرضا
12-05-2010, 06:19 PM
سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نمیتونه لینکهای طولانی رو بیاره.آخر لینک نمیفته.چیکار باید بکنم؟بعد نگفتید کجای htaccess باید قرارش بدم؟راه دیگه ای نیست؟آخه صفحات خطای سایت من زیاد هستن.با تشکر.

**
هایپرلینک اصلاح شد.

سلام

از یه لینک ساده استفاده کنید، فرمتش دستتون میاد.
هر کجا مناسب دیدید در فایل htaccess بزارید. (فقط مابین چند کد وابسته نباشه!) و سر آخر هم تست کنید.

یا علی