ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اپلود در fttpdocs پلسک

pofak1979
12-02-2010, 09:20 PM
سلام
من2 سئوال داشتم:
می خواهم جوملای را در هاست پلسک که امروز تهیه کردم
آپلود کنم.
1-از طریق ftp نمی تونم فایلم رو آپلود کنم هیچ گزینه ای برای
آپلود و آنزیپ وجود نداره در ضمن در ftp acont گزینه Add New FTP Account غیرفعال است

2-در شاخه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در فایل منجر فایل هایی به صورت پیش فرض
وجورد دارد مثل css- img-test .آیا قبل از آپلود جوملا باید آنها را پاک کنم؟
با سپاس فراوان

نوید
12-03-2010, 05:27 AM
سلام
در پلسک کلیه محتویات پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> را پاک کنید
برای آپلود شما باید تک تک فایل ها را دستی آپلود نمایید یا وقتی فایل Zip آپلود می کنید از مدیر هاست بخواهید براتون unzip کنه
موفق باشید

pofak1979
12-03-2010, 03:35 PM
با عرض سلام مجدد
من طبق آموزش سایت و راهنمایی شما جوملا را نصب کردم.
ولی برای ورود به home page و مدیریت سایتم باید نام joomla را یعد از
.com اضافه کنم تا بتونم وارد سایتم بشم

مشکل چیست ؟

نوید
12-03-2010, 04:05 PM
سلام
شما سایت را در پوشه joomla نصب کردید
اگر میخواهید عبارت joomla را وارد نکنید باید فایل ها را مستقیم در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> کپی نمایید
موفق باشید

pofak1979
12-03-2010, 07:11 PM
با عرض سلام مجدد
من جوملا را مجدد در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> آپلود کردم
جوملا را هم تا انتها نصب کردم
ولی وقتی وارد سایتم میشم این eror را می دهد:

No configuration file found and no installation code available. Exiting...
خواهش می کنم راهنمایی فرمائید
با سپاس

mersad
12-03-2010, 07:43 PM
سلام
چک کنید در پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> فایل configuration.php هست یا خیر

شاد و سلامت در پناه ایزد

pofak1979
12-03-2010, 08:20 PM
فایل configuration.php هست
اما چیزی که الان بهش رسیدم اینکه وقتی جوملا رادر
پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نصب می کنم اون eror رو میده

وقتی در زیر پوشه joomla در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نصب می کنم مشکلی نیست
سایتم باز میشه

نوید
12-04-2010, 03:51 AM
با عرض سلام مجدد
من جوملا را مجدد در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> آپلود کردم
جوملا را هم تا انتها نصب کردم
ولی وقتی وارد سایتم میشم این eror را می دهد:

خواهش می کنم راهنمایی فرمائید
با سپاس

مشخصات هاست خود را حصوصی ارسال نمایید تا براتون نصب کنم تا متوجه بشوید
موفق باشید

pofak1979
12-04-2010, 05:27 PM
سلام
من وقتی مستقیم تو <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نصب می کنم configuration.php
وجود نداره ولی وقتی در شاخه joomla در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نصب می کنم
configuration.php وجود داره
من در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نصب کردم و configuration.php رو هم اونجا کپی
کردم مشکل حل شد

علت از چیست ؟
با سپاس