PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تمام مسیر پیشفرض جوملام دوبار تکرار می شه

erwin
12-04-2010, 08:41 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام.
طبق تصویر فوق تمام مسیرهایی که کاربر به سایت مراجعه می کنه دو بار تکرار می شه . چرا و چیکارش کنم؟ :D

محمد محسنی
12-04-2010, 08:56 PM
سلام
این بخاطر این میباشد که دستور مربوطه 2 بار تکرار شده

در قالب خود بدنبال این دستور بگردید.

&lt;jdoc:include type=&quot;module&quot; name=&quot;breadcrumbs&quot; /&gt;

یا علی

erwin
12-05-2010, 01:48 AM
سلام
از پاسخگوییتون ممنون. O0
ولی ظاهرا مسئله از یک جای دیگه آب می خوره. :D :D
1- رفتم سراغ ماژول های نصب شده و ماژول breadcrumbs رو پیدا کردم و تصویر زیر نشونه این هست که یکجایگاه بیشتر واسه این ماژول روی جوملام نیست.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
2- رفتم سراغ فایلهای CSS و Template و اونجا رو هم گشتم ولی همه چی یکدونه بود و تکراری توشون نبود.
3- واسه اینکه احتمال دستکاری من توی فایلهای CSS باشه و این احتمال رو برطرف کنم رفتم و قالب پیشفرض جوملا رو اکتیو کردم که تصویر زیر هستش
همینطور که می بینید دوباره تکرار وجود داره.
4-رفتم سراغ دیتابیس و اونجا دنبال ماژول breadcrumbs گشتم و این ماژول مسیر حرکت هم یکی بیشتر نبود. تصویر زیر:
5-در مرحله آخر دیگه مغزم سوت می کشید یه جوملای تمیز نصب کردم و دیتابیس رو روی اون اینپورت کردم. اینجا بود که متوجه شدم مشکل از قالب و یا فایلهای CSS و غیره نیستش :o بلکه از دیتابیس هستش حالا کجاشه نمیدونم؟ :-\