PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک فلش

liya
12-04-2010, 09:26 PM
سلام
آیا این امکان وجود داره که در قسمت های مختلف فلشمون لینک ایجاد کنیم
چون من یه برنامه دارم که با فلش منو میسازه
حالا می خواستم ببینم میشه این منو ها رو لینک داد؟

مهدی.
12-04-2010, 09:47 PM
سلام

این امکان از توانایی های جوملا و هر سیستم دیگری خارج هست ! مگر کدنویسیهایی که به این منظور هوشمندانه عمل میکنند.

شما باید هنگام ایجاد فایل فلش خود لینکها را بصورت استاتیک در همان فایل فلش قرار دهید تا به منظور کلیک بر روی منوی مورد نظر به صفحه مربوطه منتقل شوید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

liya
12-07-2010, 07:34 PM
میشه راهنمایی کنید بگید چه جوری باید آدرس بدم
با فرض اینکه من در لوکالم و میخوام به درایو C فلشمو لینک بدم

نوید
12-08-2010, 04:04 AM
سلام
منظور مهدی آدرس درایو نیست
مثلا قیمت تماس با ما مسیرش contact.php است شما باید در فایل فلش در قسمت تماس این لینک را وارد نمایید
موفق باشید

liya
12-08-2010, 08:52 PM
میشه بیشتر توضیح بدید
من منظور هیچکومتون رو متوجه نشدم

erwin
12-08-2010, 10:59 PM
سلام.
این سئوال شما بسیار کلی است. که چطوری لینک بدم....
شما یا باید با نحوه لینک دادن در سیستم های مدیریت محتوا یا وب سایت به طور کامل آشنایی داشته باشید و
یا اینکه با برنامه های طراحی فلش برای وب سایت.

اگه از برنامه های معمولی برای ساخت منوی فلشی صبحت می کنید اسم برنامه رو بگید تا نحوه دسترسی به لینک دادن منو رو به شما بگیم.
اگه هم از برنامه های حرفه ای استفاده می کنید که اصلا دیگه حرفی نمی مونه. (چون یه برنامه حرفه ای دارید استفاده می کنید پس باید حرفه ای باشید پس می دونید که تنظیماتش کجاست)

liya
12-09-2010, 08:08 PM
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
شما اصلا به سئال من توجه نکردید
من میدونم کجا باید لینک بدم
اما نمی دونم آدرس چی باید بدم
در ضمن من از برنامه123FLASH استفاده میکنم

مهدی.
12-09-2010, 10:10 PM
آدرس رو اینجوری میدن !

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

و اگر بهینه سازی روشن نبود باید تک تک آدرسهای سایت خودتون را پیدا کنید !

یک منو در سایت خود باید ایجاد کنید در مدیریت منو و در این منو آیتمهای مورد نظر خود را ایجاد نمایید و سپس در فایل فلش آدرسهایی که در این منوی ایجاد شده به دست می آورید را در فایل فلش خود استفاده نمایید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست