توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در configuration.php
hamed_9192
12-05-2010, 11:02 AM
با سلام
دوستان من هر تغیراتی رو تو قسمت اصلی جوملا انجام میدن این خطا رو میاره
نمی تواند فایل configuration.php را برای نوشتن باز کند .
مشکل از کجاست؟
لطفا راهنمای کنید
با تشکر
محمد محسنی
12-05-2010, 11:09 AM
با سلام
از طریق ftp سطح دسترسی configuration.php را به 777 تغییر دهید.
یا علی
erwin
12-05-2010, 11:20 AM
روی configuration.php کلیک راست بکن توی FTP و بعدش گزینه properties رو انتخاب کنید.
سپس permission فایل رو به 777 تغییر بدید . تغییرات خودتون رو انجام بدید و بعدش به 644 تغییرش بدید.
hamed_9192
12-05-2010, 08:18 PM
با سلام
دوستان ضمن تشکر از راهنمایی تون . ولی پوشه FTP من تو پنل خالی هستش.
یعنی اصلا من نتونستم اکانت FTP درست کنم . و خطا میده.
Unable to update FTP account: Unable to create FTP account: User hamed already exists.
لطفا راهنمایی کنید
erwin
12-05-2010, 09:00 PM
از قسمت تنظیمات اصلی در بخش مدیریت سایت لایه FTP را فعال کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ابتدا مسیر جواب قبلی رو که گفتم انجام بدید بعدش این قسمت رو به صورت دقیق و کامل پر کنید.
بعد از تغییرات پرمیشین کانفیگ خود را به 644 بازگردانید
hamed_9192
12-05-2010, 09:24 PM
دوست عزیز من تنظیمات FTP رو بله می کنم ولی تنظیمات دیگه ای مثل چورت و هاست و ... داره که من با توجه به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تنظیم می کنم ولی باز هم خطای نمی تواند فایل configuration.php را برای نوشتن باز کند .
رو میده
erwin
12-05-2010, 09:55 PM
اگه با دقت عمل بیشتری این کار رو انجام بدید حتما قابل انجام شدن هستش.
در آخرین خط همون آموزش هم گفته که :
توجه : بعد از ذخیره اطلاعات لایه FTP پرمشین فایل configuration.php را که به 777 تغییر داده بود به حال اولیه خود یعنی 644 باز گردانید. شما از این به بعد با همین پرمشین نیز می توانید تغییرات لازم را در تنظیمات کلی اعمال کرده و ذخیره کنید .
این تصاویر رو دقت کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
پس از تعیین مقادیر در آموزش تصویر دوم رو انجام بدید.
hamed_9192
12-05-2010, 10:18 PM
ببخشید من کجا رو فایل configuration.php کلید راست کنم؟.توی کنترل پنل که نمیشه
erwin
12-05-2010, 10:33 PM
این تصاویری که دیدید مربوط به برنامه FTP هستش مثل Filezila و یا Global CuteFTP ;)
اگه میخواید روی سرور تغییرات رو انجام بدید کافیه که به File Manager بر روی Cpanel خودتون برید و بعدش طبق تصویر زیر عمل کنید.
بعد از کلیک بر روی عدد پرمیشین می تونید اون رو ویرایش کنید.
hamed_9192
12-06-2010, 08:35 AM
با سلام
دوست عزیر پنل من Plesk هستش
اما من با برنامه Filezilla فایلconfiguration.php رو روش کلیک راست کردم و تنظیمات permission رو 777 کردم ولی این پیام رو میده
Response: 500 'SITE CHMOD 777 configuration.php': command not understood
مشکل از کجاست؟
سلام
ممکنه پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> شما دسترسیش غیر قابل ویرایش باشد یا اینکه owner فایل شما مربوط به apache باشد
موفق باشید
hamed_9192
12-06-2010, 08:53 AM
سلام
ممکنه پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> شما دسترسیش غیر قابل ویرایش باشد یا اینکه owner فایل شما مربوط به apache باشد
موفق باشید
با سلام
دوست عزیز من اصلا از طریق کنترل پنل به permission پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دسترسی ندارم
و هنگام ایجاد تغیر این پیام رو میده
You are not allowed to change permissions for this folder
erwin
12-06-2010, 08:59 AM
پس با این حال باید بتونی به 755 تغییرش بدی؟
اگه این پرمیشین رو هم نمی تونی تغییر بدی یعنی سطح دسترسی کامل نداری.
تنظیمات زیر رو دنبال کن تا مشکل دسترسیت فول بشه»
روی فایل راست کلیک کن و گزینه Properties رو انتخاب کن
بعدش گزینه Internet Guest Account رو به allow Write تغییر بده
و در مرحله آخر مطمئن شو که IIS_WPG رو هم allow Write کرده باشی.
اگه این کار هم جواب نداد که احتمالش کمه: مسیر رو برو
فایل .htaccess رو از سیستم خودت حذف کن تغییرات رو انجام بده و دوباره برش گردون. منظورم اینکه یه کپی ازش روی کامپیوترت بگیر بعد حذفش کن.
موفق باشی
hamed_9192
12-06-2010, 09:19 AM
به 755 هم نتونستم تغیر بدم
500 'SITE CHMOD 755 configuration.php': command not understood
من htaccess.txt رو طبق گفته شما حذفش کردم ولی بازم موقع تغیرات همون خطای قبلی رو داد.
به نظرتون میشه کسی که هاست رو به من داده دسترسی منو به فایل ها و تغیر اونها محدود کرده باشه؟
erwin
12-06-2010, 09:23 AM
با شرایطی که می گید به طور حتم همینطوره.
معمولا بعضی اوقات اینکارو می کنن. تا اگه قرار بود که طرف به مشکل بخوره خودشون فول اکسس باشن تا زود مشکل رو برطرف کنن.
hamed_9192
12-06-2010, 09:25 AM
با شرایطی که می گید به طور حتم همینطوره.
معمولا بعضی اوقات اینکارو می کنن. تا اگه قرار بود که طرف به مشکل بخوره خودشون فول اکسس باشن تا زود مشکل رو برطرف کنن.
پس با این حساب من باید با پشتیبانی تماس بگیرم تا اونا بر طرف کنن؟
erwin
12-06-2010, 09:42 AM
بله اینجورمواقع همین که گفتید رو میگن.
لطفا با مدیر سایت تماس حاصل فرمایید.
antievil
12-10-2010, 10:18 PM
سلام به همه دوستان و اساتید...
من هم با این eror مشکل دارم.تا الآن هم هیچ کاریش نتونستم بکنم.کلیه مطالبی رو که در این رابطه در انجمن بود رو هم خوندم اما به جایی نرسید!!!
خوب مشکل من:
جوملا رو روی هاست گیگفا نصب کردم(کامل).حالا که وارد پنل میشم و میخوام تنظیمات ftp رو انجام بدم به erorهای زیر بر میخورم:
* JFTP::write: Bad response
* یک خطا رخ داده است! نمیتواند فایل configuration.php را برای نوشتن باز کند!
خوب من تمامی تنظیمات و اطلاعاتی رو که باید در قسمتftp وارد میکردم رو انجام دادم،تمامی آنها مطابق اطلاعاتی بوده که مطمئنم درست بوده و درست وارد کردم.ولی باز این خطا رو دارم.
در ضمن قبلش من فایل کانفیگ رو هم به 777 تغییر دادم اما باز ین خطا!!!
حتی فایل کانفیگ رو به صورت دستی هم چک کردم و اطلاعات رو اونجا هم چک کردم اما....!!
حالا اگه چاره دیگه به نظرتون میرسه بگید انجام بدیم!!!!
مهدی.
12-10-2010, 10:23 PM
سلام
احتمالاْ owner فایل و یا پوشه های هاست شما تغییر کرده است. با پشتیبانی هاست خود تماس بگیرید تا مشکل را برطرف نمایند. شما دسترسی به این موضوع ندارید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
antievil
12-10-2010, 10:26 PM
((احتمالاْ owner فایل و یا پوشه های هاست شما تغییر کرده است. شما دسترسی به این موضوع ندارید !))
یعنی چی؟؟؟
میشه بیشتر توضیح بدید یا طوری بگید که من متوجه بشم.من باید به پشتیبانی چی بگم؟؟؟
[hr]
اگه ممکنه من مشخصات هاست رو بدم شما یه نگاهی بندازید ببینید مشکل در اصل از کجاس!!!؟؟
اگر امکان داشت بگید من با پیغام خصوصی براتون بفرستم.خیلی برام حیاتیه که زودتر درست بشه،چون تقریبا همه چی بستگی به همین تنظیمات اولیه ftp داره!
** یکی شدن ارسالها
مهدی.
12-10-2010, 11:20 PM
بهشون بگید owner فایلها را ریست کنند !
بنده اجازه دریافت شناسه و رمز عبور هاست از کاربران را ندارم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
antievil
12-10-2010, 11:46 PM
یک سوال دارم اگر من ftp رو در حالت خیر قرار بدم آیا برای کارهای دیگه از قبیل نصب ماژول و قالب و... به مشکل بر میخورم...؟
مهدی.
12-10-2010, 11:55 PM
در صورتی که safemode روشن باشد بله اما اگر خاموش باشد خیر.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
antievil
12-10-2010, 11:58 PM
safemode چیه؟؟
کجا هست؟چطور میشه روشن یا خاموشش کرد؟؟
مهدی.
12-11-2010, 12:06 AM
یه چیز خوب !
شما نمیتونید اینکار را بکنید ! باید مدیر هاست خاموش یا روشن کند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.