توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نگهداری IP کاربران عضو سایت
hraeissi
12-07-2010, 11:06 AM
با سلام
متاسفانه از یه IP به سایت من شیطنت زیادی صورت می گیرد و تا اینجا پیش رفتم که می دونم عضو سایت من است
حالا می خوام بدونم جوملا چیزی دارد برای اینکه IP کاربران را که هر بار وصل می شوند را نگه دارد و به من نشان دهد
در اصل لاگ می خواهم ولی مهم IP است
ممنون
mersad
12-07-2010, 01:55 PM
سلام
از joomlawach استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
erwin
12-07-2010, 04:07 PM
سلام.
در این دسته ای که شما فرمودید پیشنهاد خود جوملا استفاده از اکستنشن زیر هستش.
اکستنشی فوق العاده و قدرتمند ولی ساده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
از طریق اون می تونید به موارد زیر از کاربر خود دسترسی داشته باشید.
----Summary Year-----Summary Month----Visits----Visitors by Country----Page hits----Systems----
----Browsers----Bots by domain----Bots----Not identified visitors----Unknown bots/spiders----Search engines----
----Keywords----Referrers by domain----Referrers by page
می تونید از لینک زیر او رو دانلود کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این هم لینک ورود به وب سایت شرکت
در صفحه اصلی وب سایت خود شرکت تا حدودی می تونید ببینید که چه کارهای فوق العاده ای می کنه.
نکته1: فقط توجه داشته باشید پس از ورود به صفحه دانلود موارد مختلفی لیست شده که بیشتر آنها ماژول های جداگانه این کامپوننت هستن.
فایل اصلی رو در تصویر زیر ببینید ابتدا این را نصب کنید.
سپس ماژول فعال سازی اون رو نصب کنید. mod_jstats_activate_v3.0.0.zip
پس از طی مراحل فوق هر کدوم از ماژولهایی رو که توی صفحه دانلود می بینید و مربوط به ورژن 3 به بعد هست رو می تونید استفاده کنید. استفاده از آنها اختیاری هستش. چون خود کامپوننت به صورت کامل اونها رو داره ولی اگه بخواید در صفحه اصلی اونها رو احضار کنید و کنترل کنید نسبت به خواسته خودتون اونها رو دانلود کنید.
نکته2: در صورتی که از اینترنت پر سرعت استفاده می کنید لطفا در هنگام نصب به هیچ وجه صفحه ای باز نکنید و بین پنجره های خودتون هم سوئیچ نکنید. !!!!!
نکته3: بعد از نصب به صورت خودکار شروع به فعالیت می کند .
امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه O0
erwin
12-07-2010, 04:09 PM
سلام.
در این دسته ای که شما فرمودید پیشنهاد خود جوملا استفاده از اکستنشن زیر هستش.
اکستنشی فوق العاده و قدرتمند ولی ساده
از طریق اون می تونید به موارد زیر از کاربر خود دسترسی داشته باشید.
----Summary Year-----Summary Month----Visits----Visitors by Country----Page hits----Systems----
----Browsers----Bots by domain----Bots----Not identified visitors----Unknown bots/spiders----Search engines----
----Keywords----Referrers by domain----Referrers by page
می تونید از لینک زیر او رو دانلود کنید.
این هم لینک ورود به وب سایت شرکت
در صفحه اصلی وب سایت خود شرکت تا حدودی می تونید ببینید که چه کارهای فوق العاده ای می کنه.
نکته1: فقط توجه داشته باشید پس از ورود به صفحه دانلود موارد مختلفی لیست شده که بیشتر آنها ماژول های جداگانه این کامپوننت هستن.
فایل اصلی رو در تصویر زیر ببینید ابتدا این را نصب کنید.
سپس ماژول فعال سازی اون رو نصب کنید. mod_jstats_activate_v3.0.0.zip
پس از طی مراحل فوق هر کدوم از ماژولهایی رو که توی صفحه دانلود می بینید و مربوط به ورژن 3 به بعد هست رو می تونید استفاده کنید. استفاده از آنها اختیاری هستش. چون خود کامپوننت به صورت کامل اونها رو داره ولی اگه بخواید در صفحه اصلی اونها رو احضار کنید و کنترل کنید نسبت به خواسته خودتون اونها رو دانلود کنید.
نکته2: در صورتی که از اینترنت پر سرعت استفاده می کنید لطفا در هنگام نصب به هیچ وجه صفحه ای باز نکنید و بین پنجره های خودتون هم سوئیچ نکنید. !!!!!
نکته3: بعد از نصب به صورت خودکار شروع به فعالیت می کند .
امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه O0
hraeissi
12-07-2010, 04:14 PM
خیلی ممنون از دوستان
امیدوارم مبتونم راحت نصب کنم
ممنون
erwin
12-07-2010, 04:58 PM
اگر هم قصد این رو داری که کلا آی پی طرف رو ببندی به صورت کشوری و یا استانی و یا به صورت تک آی پی می تونی از اکستنشن زیر استفاده کنی.
ولی برای استفاده دقیق پیشنهاد می کنم که اول Joomlastat رو نصب کنی و نام کاربری طرف رو مونیتور کنی تا دقیق متوجه بشی که شخص کی وارد سایت می شه . کجا ها می ره. چند دقیقه توی هر صفحه می مونه . از کجا اومده . با چی اومده. سیستمش چی بوده . مونیتورش چی بوده . موتور جستجوش چی بوده. چی سرچ کرده که اومده توی سایت. با لینک مستقیم اومده یا نه. سایتت رو بوکمارک کرده یا نه تایپ کرده . مستقیم اومده یا با VPN و خیلی چیزای دیگه
hraeissi
12-07-2010, 05:01 PM
میدونی چیه
من اول باید ببینم کدام کاربرم با چه Ip وصل شده تا بتونم ببندمش
آیا این ماژول قبلی این کار را می کند
اینطور که من دارم می بینم تنها توی صفحه اصلی سایت مثل کانتر و توی همان صفحه کاربران انلاین را نشان می دهد .آیا من در بخش مدیریت میتوانم آنها را نگهداری کنم و ببینم
بازم ممنون
erwin
12-07-2010, 05:32 PM
من اول باید ببینم کدام کاربرم با چه Ip وصل شده تا بتونم ببندمش
آیا این ماژول قبلی این کار را می کند
اینکه با چه آی پی وارد می شه و چیکار می کنه رو بهتون می ده.
اینطور که من دارم می بینم تنها توی صفحه اصلی سایت مثل کانتر و توی همان صفحه کاربران انلاین را نشان می دهد .آیا من در بخش مدیریت میتوانم آنها را نگهداری کنم و ببینم
این کامپوننت بسیار حرفه هستش. و قسمت مدیریت فوق العاده قوی ای داره. و همه نیازهای شما رو برطرف می کنه.
اما برای ***** کردن آی پی باید از راه های دیگه ای استفاده کنید که یه نمونه اش رو گفتم خدمتون
hraeissi
12-07-2010, 05:36 PM
متشکرم
به محض گرفتن نتیجه اعلام می کنم تا دوستان در جریان باشند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.