توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد قالب سایت
با سلام.
میخواستم عرض قسمتی رو که در عکس زیر مشخص کردم افزایش بدم.به طوری که مشکلی که توی عکس کاملا مشخص هست پیش نیاد.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با تشکر.
**
هایپرلینک اصلاح شد.
محمد محسنی
12-08-2010, 08:19 PM
سلام
با نمایش عکس نمیشه راهنمایی کرد
لطفا آدرس سایت را قرار دهید.
یا علی
erwin
12-09-2010, 12:25 AM
سلام.
اگه میخوای مثل تصویر زیر بشه عمل کن.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این کدهای زیر رو در خط 1804 template.css قالب خودت جایگزین کن به همین صورت. بایستی span.pathway رو تغییر بدی.
span.pathway {
display: block;
height: 50px;
line-height: 20px;
margin-bottom: 0;
margin-left: 0;
margin-right: 0;
margin-top: 0;
overflow-x: hidden;
overflow-y: hidden;
}
در کل اگه دوست داشتی قالبت رو عوض کن. حالا که مخوای یه سایت دانلود داشته باشی. کپی از قالبهای معمول و موجود توی وب زیاد هستش. جستجو کن قالب خوبی می تونی پیدا کنی.
موفق باشی :)
ممنون از جوابتون.کدی رو که گفتید جایگزین کردم و تغییری ایجاد نشد!مشکل از کجاست؟
آدرس سایت:
**
هایپرلینک اصلاح شد.
محمد محسنی
12-09-2010, 08:05 AM
سلام.
اگه میخوای مثل تصویر زیر بشه عمل کن.
این کدهای زیر رو در خط 1804 template.css قالب خودت جایگزین کن به همین صورت. بایستی span.pathway رو تغییر بدی.
span.pathway {
display: block;
height: 50px;
line-height: 20px;
margin-bottom: 0;
margin-left: 0;
margin-right: 0;
margin-top: 0;
overflow-x: hidden;
overflow-y: hidden;
}
در کل اگه دوست داشتی قالبت رو عوض کن. حالا که مخوای یه سایت دانلود داشته باشی. کپی از قالبهای معمول و موجود توی وب زیاد هستش. جستجو کن قالب خوبی می تونی پیدا کنی.
موفق باشی :)
با سلام
تغییرات بالا را انجام دهید درست میشود.
من تست کردم.
یا علی
الآن جواب داد.نمیدونم چرا دفه قبل جواب نداد.به هر حال خیلی ممنون از راهنماییتون.فقط یه سوال دیگه:
راهی نیست که اون نوشته انگلیسی که مربوط به نام نرم افزار هست کامل به خط پایین بیاد؟ تو عکس بالا مشخصه.
محمد محسنی
12-09-2010, 10:45 AM
سلام
این دیگه بخاطر طول نوشته شما میباشد
یا علی
erwin
12-09-2010, 11:16 AM
این دیگه نه!!!!
اگه میخوای که یک خط بشه کلمه دانلود نسخه پرتال جدیدترین ورژن رو حذف کن
اینا بستگی به سلیقه شما در طراحی و چینش مطالب و عناوین داره. که دقت عمل شما رو می طلبه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.