PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر محتویات Footer

zand
12-08-2010, 10:48 PM
سلام دوستام
مشکلی داشتم متاسفانه نمیتونم متن فوتر رو عوض کنم از اولین راه رفتم در مدیریت پنجره ها ولی Footer قفل هست مثل شکل زیر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
از راه دوم رفتم که footer فایل index.php قالب خودم رو تغییر دادم ولی هیچ تغییری نکرد ! انگار از جای دیگه آدرس میگریره !
از راه database رفتم اونجا footer روسرچ کردم ولی وقتی برد فارسی مینویسم متاسفانه به صورت علامت سوال ؟ نشون میده ولی اگر لاتین تایپ کنم نشون میده !!! ممنون میشم کنم کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mersad
12-08-2010, 10:59 PM
سلام
اون قفل که میندازه دلیلش این هست که شما وارد این مورد شدید و پنجره رو بستید ولی اگر خروج رو میزدید مشکلی نبود
برای همین تغییر ایجاد نمیشه
باید با وارد همون مطلب بشید و خروج یا ذخیره رو بزنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

erwin
12-08-2010, 11:48 PM
2 پست قبلی بنده را حذف نمایید ..................این پست نهایی می باشد.

سلام.
همونطور که دوستمون گفتن این موقعی هستش که شما یهو صفحه رو بدون عملیات ذخیره سازی می بندین.

اگه سوپر ادمین هستید 3 تا کار می تونید بکنید.
1- نسبت به تصویری که ارسال کردید باید گزینه checked_out رو 0 کنید

2- اینکه اینی که شما تصویر دادید یه ماژول عمومی جوملاست که طبق تصویر زیر میتونید دوباره یکی از اول بسازید.

3- ممکنه که این اتفاق نه تنها واسه ماژول بلکه واسه بسیاری از موارد دیگه اتفاق بیافته . مثلا منوها، مطالب،کامپوننت ها و پلاگین ها هم قفل بشن. در این صورت مثل تصویر زیر عمل کنید و گزینه Global Check-in رو فعال کنید.

2 -3 تا راه دیگه هم هست که ولی اول اینا رو انجام بدید. تا بعد. که فکر نکنم که دیگه به موارد دیگه کشیده بشه
گووود لاک

**
2پست قبلی حذف شد.

zand
12-09-2010, 08:53 AM
ممنون دوست من مشکل بر طرف شد .