توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : wamp ارور می ده
جوملا
12-10-2010, 04:24 PM
سلام
وقتی می خوام localhost رو باز کنم ، این ارور رو می ده
FAIL (the browser should render some flash content, not this)
علتش چیه؟
چیکار کنم؟ :-[
mersad
12-10-2010, 04:57 PM
سلام
از چه مرورگری استفاده میکنید ؟
ومپ رو run کردید ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
جوملا
12-10-2010, 05:51 PM
با firefox مشکل داره ولی با IE اجرا می شه.
بله run کردم.
erwin
12-10-2010, 08:57 PM
سلام. چندتا مسئله ممکنه که پیش اومده باشه.
اول از همه پلاگین آدوب پلیر رو نصب کنید. اگر که نصب کردید اون رو آپدیت کنید از طریق لینک زیر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگر اپدیت کردید و همچنان ارور قابل مشاهده بود. احتمال داره به خاطر اکستنشن هایی که روی موزیلا نصب کردید این ارور رو نمایش بده.
الف» برای این کار روی موزیلا کلیک راست کنید و گزینه Safe Mozilla رو کلیک کنید ببینید آیا با این حالت هم مشکلی دارید یا نه؟
ب» در استارت منو گزینه RUN رو کلیک کنید و این گزینه رو تایپ کنید. firefox -safe-mode. سپس کلیک کنید تا پنجره های زیر نمایش داده بشه . به ترتیب که شمار گذاری کردم اعمال کنید. به یقین بعد از این عملیات دیگه با خطای مورد نظرتون مواجه نمی شوید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ج» اگر که مشکل داشتید یه بار موزیلا رو آنیستال کنید به صورت کامل.
اگر که مشکل نداشتید ممکن هست که از اکستنش 'Adblock' extension موزیلا باشه. که فلش شما رو غیر فعال کرده باشه. یا اکستنشن Flash killer و اکستنشن های دیگه....
اگر که این اکستنشن رو نصب کردید غیرفعال کنید تا مشکلتون حل بشه.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.