PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : wamp ارور می ده

جوملا
12-10-2010, 04:24 PM
سلام
وقتی می خوام localhost رو باز کنم ، این ارور رو می ده
FAIL (the browser should render some flash content, not this)
علتش چیه؟
چیکار کنم؟ :-[

mersad
12-10-2010, 04:57 PM
سلام
از چه مرورگری استفاده میکنید ؟
ومپ رو run کردید ؟

شاد و سلامت در پناه ایزد

جوملا
12-10-2010, 05:51 PM
با firefox مشکل داره ولی با IE اجرا می شه.
بله run کردم.

erwin
12-10-2010, 08:57 PM
سلام. چندتا مسئله ممکنه که پیش اومده باشه.
اول از همه پلاگین آدوب پلیر رو نصب کنید. اگر که نصب کردید اون رو آپدیت کنید از طریق لینک زیر

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگر اپدیت کردید و همچنان ارور قابل مشاهده بود. احتمال داره به خاطر اکستنشن هایی که روی موزیلا نصب کردید این ارور رو نمایش بده.
الف» برای این کار روی موزیلا کلیک راست کنید و گزینه Safe Mozilla رو کلیک کنید ببینید آیا با این حالت هم مشکلی دارید یا نه؟
ب» در استارت منو گزینه RUN رو کلیک کنید و این گزینه رو تایپ کنید. firefox -safe-mode. سپس کلیک کنید تا پنجره های زیر نمایش داده بشه . به ترتیب که شمار گذاری کردم اعمال کنید. به یقین بعد از این عملیات دیگه با خطای مورد نظرتون مواجه نمی شوید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ج» اگر که مشکل داشتید یه بار موزیلا رو آنیستال کنید به صورت کامل.
اگر که مشکل نداشتید ممکن هست که از اکستنش &#039;Adblock&#039; extension موزیلا باشه. که فلش شما رو غیر فعال کرده باشه. یا اکستنشن Flash killer و اکستنشن های دیگه....

اگر که این اکستنشن رو نصب کردید غیرفعال کنید تا مشکلتون حل بشه.

موفق باشید