ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایش top menu در ie

hamidjj
12-14-2010, 08:38 AM
سلام .

من قالب زیر رو دانلود کردم توی firefox مشکلی نداره ولی توی ie قسمت منو ها نمایش داده نمی شه .سرچ هم کردم ولی چیزی دستگیرم نشد( فکر کنم با artisteer طراحی شده).می خواستم دلیلشو بدونم؟

این هم لینک دانلود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

مهدی بختیاری
12-14-2010, 08:49 PM
سلام .

من قالب زیر رو دانلود کردم توی firefox مشکلی نداره ولی توی ie قسمت منو ها نمایش داده نمی شه .سرچ هم کردم ولی چیزی دستگیرم نشد( فکر کنم با artisteer طراحی شده).می خواستم دلیلشو بدونم؟

این هم لینک دانلود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

سلام دوست عزیز احتمال میدم شما مطالب سایتتون رو از جای دیگه کپی و پست کردید
اگر اینطور نیست کش مروگر و جوملا رو حذف کنید
و این پلاگین هارو نصب کنید پلاگین ie 6 , 8
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

titanpass
12-14-2010, 09:43 PM
منم همچین مشکل دارم فقط با منوی اصلی خودم نوشته منوها میاد بین دوتا دکمه نوشته میشه. پلاگین هایی که گذاشتید رو هم نصب کردم درست نشد