rezamona
12-16-2010, 07:00 PM
با سلام خدمت دوستان و اساتید
من یک وب سایت دارم (sootak.ir)
به تازگی به یک وی پی اس نقل مکان کردم
اما از روزی که به VPS نقل مکان کردم مشکلی برای من پیش اومده
که این پیغام رو
Warning: utf8_to_unicode: Incomplete multi-octet sequence in UTF-8 at byte 711 in /public_html/libraries/phputf8/utils/unicode.php on line 176
رو در بالای بیشتر صفحاتم به طرق مختلف میبینم
در بیشتر مواقع چند ثانیه این پیغام میاد و بعد میره و بعد صفحه به صورت عادی باز میشه
در بعضی مواقع هم این پیغام در بالای صفحه مربوطه میمونه
من قبلا به هیچ وجه این مشکل رو نداشتم
در ضمن من چک کردم دیتا بیس من روی یونیکد utf8 بود ووقتی اون رو با دیتا بیس خودم قبل از انتقال به وی پی اس و حتی با یک دیتا بیس جوملای تازه نصب شده ای در یک سرور دیگه مقایسه کردم از نظر یونیکد به هیچ عنوان هیچ تفاوتی نداشتند
با مسئولان سرور م تماس گرفتم و اونا گفتند خودشون هم دلیلش رو نمیدونند و به من گفتند هر تنظیمی رو که لازم باشه من بهشون بگم تا تغییرش بدم
خیلی خیلی ممنون میشم اگر از دوستان کسی مشکل منو بتونه حل کنه
من یک وب سایت دارم (sootak.ir)
به تازگی به یک وی پی اس نقل مکان کردم
اما از روزی که به VPS نقل مکان کردم مشکلی برای من پیش اومده
که این پیغام رو
Warning: utf8_to_unicode: Incomplete multi-octet sequence in UTF-8 at byte 711 in /public_html/libraries/phputf8/utils/unicode.php on line 176
رو در بالای بیشتر صفحاتم به طرق مختلف میبینم
در بیشتر مواقع چند ثانیه این پیغام میاد و بعد میره و بعد صفحه به صورت عادی باز میشه
در بعضی مواقع هم این پیغام در بالای صفحه مربوطه میمونه
من قبلا به هیچ وجه این مشکل رو نداشتم
در ضمن من چک کردم دیتا بیس من روی یونیکد utf8 بود ووقتی اون رو با دیتا بیس خودم قبل از انتقال به وی پی اس و حتی با یک دیتا بیس جوملای تازه نصب شده ای در یک سرور دیگه مقایسه کردم از نظر یونیکد به هیچ عنوان هیچ تفاوتی نداشتند
با مسئولان سرور م تماس گرفتم و اونا گفتند خودشون هم دلیلش رو نمیدونند و به من گفتند هر تنظیمی رو که لازم باشه من بهشون بگم تا تغییرش بدم
خیلی خیلی ممنون میشم اگر از دوستان کسی مشکل منو بتونه حل کنه