PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در منو

mehravanpartov
12-16-2010, 09:37 PM
با سلام و خسته نباشيد
مامبو نرم افزار بسيار جالب و كاربرديه . من فروشگاه آنلاين دارم و واسه نرم افزار مديريت محتواي اين فروشگاه 450.000 تومان پول دادم . به جرات ميگم ده درصد از امكانات مامبو رو نداره .

ببخشيد . يك اشكالي برام پيش اومده در رابطه با منو ها. وقتي براي اولين بار مامبو رو نصب ميكنيم به طور پيشفرض چند منو توش هست . من اون منو ها رو با توجه به نيازم اديت كردم و بخوبي كار ميكنه . ولي وقتي منوي جديد ايجاد ميكنم نمايش داده نميشه . همه پارامتر ها از قبيل انتشار و ... رو هم چك كردم . ممنون ميشم راهنماييم كنيد...

dj_amin
12-17-2010, 07:18 AM
با سلام

نام گذاری منو رو به چه صورت انجام میدید؟نام فارسی که واسش نگذاشتید؟اروری هم میده یا نه؟

موفق باشید

mehravanpartov
12-17-2010, 01:28 PM
سلام مجدد
مگه ميشه نام فارسي نذارم.آخه نام همونيه كه تو سايت نمايش ميده ديگه . درسته؟
نام انگليسي هم ميذارم جواب نميده . ارور هم نميده . تو ليست منو ها هست . بهش نطلب هم اختصاص ميدم . فقط موقع نمايش سايت منو رو نشون نميده . از قالب CMS استفاده ميكنم . احتمال داره از قالب باشه؟

mersad
12-17-2010, 03:15 PM
سلام
شما نام منو رو انگلیسی انتخاب کن و نام ماژولی که ساخته میشه در مدیریت ماژول ها رو فارسی بزار
مشکل حل میشه

شاد و سلامت در پناه ایزد

mehravanpartov
12-17-2010, 08:24 PM
سلام
ممنون از راهنماييتون
مشكل اونجا بود كه ماژول مربوط به منو رو تو حالت انتشار نميزاشتم.حل شد.

يه سوال ديگه . وقطي متن منو طولاني ميشه منوها روي هم ميفتن . تو متن هم اين اتفاق ميفته . راه فرارش چيه؟

mersad
12-17-2010, 08:29 PM
اندازه فونت منو ها رو میتونید از داخل CSS قالب کوچکتر کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد