ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در طراحی قالب

streetking70
12-20-2010, 04:32 PM
سلام خدمت تمام دوستان و مدیران عزیز

من به تازگی در این انجمن عضو شدم و به شدت نیاز به کمک همه ی دوستان و اساتید دارم .

من میخوام یه قالب و بهتر مثل لینک تصویریه زیر داشته باشم :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

خواهشن به من بگید واسه طراحی قالبی مثل اون به چه ماژول ها و کامپوننت ها و پلاگین هایی احتیاج دارم و اگر هم مربوط به خود قالب میشه چطوری اونو طراحی کنم .

منتظر کمک هاتون هستم

hafez rezaee
12-20-2010, 05:04 PM
دوست عزیز طراحی سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>طراحی سایت) مربوطه آنقدر سخت نیست
اگر بخواین با جوملا اینو بسازین خیلی راحت می توننین با جستجو در داخل Extension های جوملا نمونه های خیلی حرفه ای تر از این مورد را پیدا کنید
به آدرس زیر مراجعه کرده و به دنبال دو مورد
1- multi language
2- comment
3-recommendation
بگردید
آدرس:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

streetking70
12-20-2010, 05:10 PM
ممنون از شما حافظ رضایی عزیز

من هر چی تو اون سایت گشتم 3 مورد رو پیدا نکردم اگه ممکنه و خواهشن لینکی ازشون گیر آوردین قرار بدید . تشکر

mersad
12-20-2010, 11:28 PM
سلام
1) joomfish

jcomment (2

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> oiamNvbW1lbnRzIjt9
SendToFriend (3

شاد و سلامت در پناه ایزد