PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ويرايش قالب

mehrdad520
11-26-2006, 02:56 PM
سلام دوستان من چند روز سيستم مامبولرن رو نصب كردم و يه قالب هم دانلود كردم و گذاشتم ولي اصلا نميتونم ويرايش كنم به دادم برسيد به خدا هر كاري ميكنم نميتونم ويرايش كنم از كجا بايد ويرايش كنم ؟ چه جوري ؟ ايا كسي ميتونه يه قالب برام ويرايش كنه؟ ممنون ميشم ....
اينم ادرس سايت من...
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در ضمن من طريقه گذاشتن قالب توي اين قسمت رو نميدونم كه دوستان برام اگه تونستن ويرايش كنن يه قالب ميخواستم كه توش ميخوام برنامه براي دانلود و اهنگ و... يه قالب بهش بخوره به خدا من نوكرتونم يه كميك كنيد ايميل من اينه ممنون ميشم كمك كنيد
mehrdad_520@yahoo.com
منتظر كمك هستم ها ....
هر كسي هر كمكي ميتونه بكنه لطفا دريغ نكنه...
هر چي كه ميخواد خدا بهتون بده....

sorry4uboth
11-26-2006, 03:02 PM
سلام ورودتون رو به انجمن تبریک میگم
متاسفانه سوالتون اونقدر گنگ هست که من چیزی متوجه نشدم
پیشنهاد میکنم که یکبار اموزشهای سایت رو مطالعه کنید
حتما به نکات جالبی میرسید
اگر مشکلی هم بود ما جوابگو خواهیم بود ;)

Siamak
11-26-2006, 04:55 PM
سلام
ورود شما رو به انجمن تخصصي مامبولرن خوش آمد ميگم

لطفا قوانين انجمن رو مطالعه كنيد و به اونها عمل كنيد: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لطفا قبل از طرح سوال جديد در انجمن جستجو كنيد: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لطفا بخش آموزش سايت و مطالب سودمند آموزشي كه باعث فهم درست شما از مامبو ميشه مطالعه كنيد: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

آموزش ساخت قالب براي مامبو: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

متشكرم