PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغيير كلمات يا جملات پيش فرض مامبو 4.6.1p

sadatian
11-26-2006, 06:46 PM
سلام
چطور ميشه كلمات يا جملات سايت را در مامبو 4.6.1p كه به صورت پيش فرض تعريف شده اند تغيير داد ؟

ممنون

abtin
11-26-2006, 06:52 PM
سلام ..

منظورتون اينه كه وقتي نصب مي كنيم به صورت پيشفرض متن مورد نظر بياد ؟؟

يا مي خواين بعد از نصب تغييرش بدين اگه اينجوريه كه به راحتي با ويرايش كردن مي تونين تغييرش بدين !!

پيروز باشيد !

sadatian
11-26-2006, 07:12 PM
سلام
ببينيد مثلاً ميخواهم دكمه «تصحيح مشخصات» را به «اصلاح» تغيير بدهم يا مثلاً دركمه «ارسال يادداشت» را به «ارسال» تغيير بدهم. يا بجاي كلمه عضويت بنويسم ثبت نام و غيره.
جاشو تقريباً فكر كنم بدونم.بايد در فولدر language باشه.آيا درسته؟ ممكنه جاشو دقيقاً بگوييد كجاست؟

ممنون

abtin
11-26-2006, 07:16 PM
آهان ببخشيد بد متوجه شدم ..

خوب اين كارو مي تونين به راحتي از قسمت "مديريت ترجمه" در مديريت مامبو انجام بدين !!

سربلند باشيد !!

sadatian
11-27-2006, 07:09 AM
سلام
من تغييرات را اعمال كردم ولي هيچ اتفاقي نيفتاد.
حالا چكار كنم؟

abtin
11-27-2006, 11:02 AM
شما رو لوكال كار مي كني يا سرور ؟

sorry4uboth
11-27-2006, 11:05 AM
شما توی فولدر language چند فایل هست که میتونید این تغییرات رو اعمال کنید
fa_IR.po
fa_IR.mo

sadatian
11-27-2006, 03:24 PM
سلام
من از طريق مديريت ترجمه تغييرات را دادم و ذخيره شد ولي يك مشكل بدتر ايجاد شد:
در قسمت عناوين مجموعه ها، اگر چندين مطلب وجود داشته باشد ، تعداد مطالب در داخل پرانتز ظاهر ميشود(يعني ميتوان طوري تنظيم كرد كه تعداد ذكر شود، درسته؟ در آن قسمت مينويسه (مثلاً 3 آيتم). وقتي كه من حتي يك تعيير در يكي از ترجمه ها ميدهم(مثلاً كلمه‌ي عضويت را به ثبت نام تغيير ميدهم) و بعد ذخيره ميكنم اين پيغام خطا بجاي تعداد مطلب يعني (3آيتم) در تمام مجموعه هاي سايت ايجاد ميشود:
Parse error: syntax error, unexpected $end in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> s.php(314) : eval()&#039;d code on line 1
1 item )

وقتيكه آن ترجمه را به حالت اوليه بر مي گردانم و ذخيره ميكنم ، همه چيز درست ميشود بدون مشكل. بعبارت بهتر اصلاً امكان تغيير در ترجمه ها وجود ندارد.

اين مشكل به طريقه زير حل شد.
بجاي استفاده از قسمت مديريت ترجمه ها براي اينگونه تغييرات، با يك ويرايشگر ، فايلهاي و fa_IR.mo و fa_IR.po را به طور دلخواه ويرايش كنيد و ذخيره سازيد. سپس به قسمت مديريت ترجمه ها رفته و در آنجا در پنجره‌ي Manage Translations: fa_IR گزينه‌ي fa_ir را تيك بزنيد و از آيكونهاي بالا گزينه‌ي «بروزرساني» را كليك كنيد . حال مشكل بالا ديگر به سراغ شما نخواهد آمد.

من از مامبو 4.6.1p كه ديشب دانلود كردم و ظاهراً مشكل ماژول (حاضرين در سايت) در آن حل شده است استفده ميكنم( كه البته هنوز اين مشكلم هم هنوز حل نشده است ولي محمد آقا قول داده كه وقتي سايت را روي اينترنت بردم اين مشكل را حل كند!!!) در حالت لوكال و appsrv2.4.5.

ممنون

sorry4uboth
11-27-2006, 05:38 PM
چون ما نحوه دسترسی مامبو به فایلهای زبان رو تغییر دادیم شما از مدیریت ترجمه نمیتونید استفاده کنید!

اون هم موردی نداره حتما حل میشه

sadatian
11-30-2006, 04:23 AM
سلام
روشي كه در بالا ذكر شد در حالت لوكال خوب كار ميكنه ولي الان من روي سرور همين كار را انجام داده ام ولي تمام جملات همان جملات پيش فرضه؟

به نظر شما بايد چكار كرد؟
ضمناً آقا محمد سايت آپلود شد اگه وقت كرديد ممنون ميشوم آن مشكل (حاضرين در سايت) را حل كنيد. ممنون

ممنون

sadatian
12-04-2006, 05:45 PM
سلام
بايد فولدر fa_IR فول دسترسي باشه و بعد آنرا بروزرساني كنيد.

مرسي
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)