PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل کامپوننت Jcomment با قالب Ja-anion

SirGhas
12-24-2010, 04:55 PM
با عرض سلام خدمت اساتید .
بنده کامپوننت Jcomment v2.2.0.0 فارسی رو دانلود و در سایتم نصب کردم . کامپوننت به خوبی کار میکنه ولی یک مشکل بسیار بزرگ داره و اون اینه که کد های قالب کامپوننت با قالب Ja-anion همخونی نداره و اصلا لود نمیشه . یعنی کامنت ها اضافه میشن ولی بدون قالب . برای درک بهتر می تونید به آدرس زیر مراجعه کنید . من داخل سایت Joomlatune.com این قضیه رو با پروگرامر کامپوننت مطرح کردم اما پاسخی که داده شده کارائی نداره . می خوام بدونم کسی از دوستان تا حالا این مشکل رو داشته یا نه و اینکه روشی منطقی به غیر از تعویض قالب برای این مشکل وجود داره ؟ با مراجعه به لین کزیر می تونید مشکل رو مشاهده کنید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> blog&amp;id=46&amp;Itemid=156
جوابی رو که سازنده ی کامپوننت به این مشکل داده در پائین قرار میدم

I&#039;ve found the problem&#039;s source and I have suggest the solution.

1. Go to site&#039;s backend -&gt; Extensions -&gt; Template manager
2. Select JA Anion and press Edit
3. Edit parameter Optimize Exclude and insert 2 rows:
Code:

jcomments-v2.1.js
ajax.js

4. Press Apply button.

This template has JavaScript optimizer (it allows to join all javascripts on page into one file to reduce number of <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>). But it work not correctly with JComments&#039; files. So we need to exclude the JComments&#039; files from optimizing.
من این تغییر رو هم اعمال کردم اما اتفاقی نیافتاد ؟!

از دوستان عذر خواهی میکنم لینک نمونه نا درست وارد شده ، لینک درست رو در پائین قرار میدم . لطفا مدیران این دو پست رو یکی کنند . ممنون .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> eed-for-speed-hot-pursuit&amp;catid=46:1389-06-18-10-17-48&amp;Itemid=156#comments

**
دو پست شما یکی شد.
هایپرلینک اصلاح شد.
لطفاً لینک ها را در تگ کد قرار دهید.

SirGhas
12-26-2010, 06:58 AM
یعنی واقعا کسی از دوستان با این مشکل رو به رو نشده ؟ :-[