PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با docman

amirb55
12-27-2010, 11:33 AM
سلام وقتی میخواهم از طریق مدیریت فایلی در داک من آپلود کنم پیغام میدهد
Please Select a Document Transfer Method
البته من متد را انتخاب میکنم (مثلا از روی کامپیوتر خودم) بعد که next میزنم این پیغام می آید تا چند وقت پیش نمیومد و کاریش هم نکردیم!!

firoozmandan
12-28-2010, 06:02 AM
سلام

Display Error فعال هست ؟
تغییراتی در سرور داده شده ؟
پرمیشن هارو تغییر ندادید ؟

یا علی

amirb55
12-28-2010, 09:50 AM
سلام
منظورتون خطایابی سایت هست ؟ فعال نیست آگر منظور چیز دیگری هست بفرمایید کجاست!
پرمیشنها تغییر نکرده
در سرور و اطلاع ندارم اتفاقی افتاده یا نه !

amirb55
12-28-2010, 11:29 AM
سلام
الان دیدم فایل .htaccess حجمش صفر شده ! میتونه این دلیلش باشه؟
چی باید تو این فایل باشه؟

firoozmandan
12-28-2010, 01:04 PM
خیر منظور Display_errors

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>.display-errors

هست
چک کنید display_errors حتما فعال باشه

در مورد سرور هم با پشتیبانی تماس بگیرید و این موضوع را بررسی کنید

amirb55
12-28-2010, 05:39 PM
سرور تغییری نداشته پرسیدم!
display_errors هم خاموشه
اگر فعال بشه این مشکل بر طرف میشه ؟
هفته پیش ارور نداشتیم اون موقع هم حتما این display_errors خاموش بوده!
----
خب روشن شد
اون مشکل سر جاش هست و چند تا ارور دیگه هم اضافه شد هر جا میرم این ارور جدید ها هستن در ادمین و ضفحه اصلی!!!!
sanam service com
----
البته اخطار هست
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/sanamser/public_html/index.php on line 236

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/sanamser/public_html/index.php on line 237

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/sanamser/public_html/index.php on line 238

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sanamser/public_html/index.php:236) in /home/sanamser/public_html/includes/mambofunc.php on line 574
----
**
3پست شما یکی شد

mersad
12-28-2010, 10:15 PM
سرور تغییری نداشته پرسیدم!

این جوری به نظر نمیاد

اگر فعال بشه این مشکل بر طرف میشه ؟

display_errors ارر ها رو به ما نمایش میده و مشکل رو برطرف نمیکنه

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/sanamser/public_html/index.php on line 236
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/sanamser/public_html/index.php on line 237
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/sanamser/public_html/index.php on line 238
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sanamser/public_html/index.php:236) in /home/sanamser/public_html/includes/mambofunc.php on line 574

باید تابع ini_set (). فعال بشه
در این مورد باید با مدیریت سرور تماس بگیرید

شاد و سلامت در پناه ایزد

amirb55
12-29-2010, 02:36 PM
آقا سرور میگه ini_set رو فعال نمیکنه چون از نظر امنیتی مشکل پیش میاره ...
به هر حال فکر نمیکنم به این مربوط بشه چون قبلا با همین وضعیت کار میکرده!

firoozmandan
12-30-2010, 06:45 AM
در این صورت مشکل شما حل نمیشه و کماکان مشکل خواهید داشت !