PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش آخرین ارسال های سایت (جوملا) در انجمن (SMF)

mehrdad noori
12-28-2010, 04:49 PM
سلام

من قصد دارم آخرین ارسال های سایتم که جوملا است رو در انجمنم نمایش بدم . مثلا 10 تای آخر

ممنون می شم اگر بفرمایید از چه بسته ای باید استفاده کنم و نحوه ی استفاده از آن چگونه است . متشکرم

firoozmandan
12-29-2010, 07:12 AM
سلام

تنها مدی که در این رابطه پیدا کردم :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

تنها با اس ام اف 2RC4 سازگاری داره و ...

یا علی

mehrdad noori
12-29-2010, 10:42 AM
تنها با اس ام اف 2RC4 سازگاری داره و ...

من هم از همین نسخه استفاده می کنم . پس کاملا سازگاره . فقط یک مشکل ، کار با این بسته خیلی سخته . :&#039;(
اصلا دقیق معلوم نیست چی کار می کنه !

من می خوام یک برد زیر برد های اطلاعات انجمن مثلا زیر کاربران آنلاین اضافه بشه و دقیقا مثل آخرین ارسال های انجمن ، عنوان آخرین ارسال های سایت رو به شکل لینک نمایش بده.

در ضمن من از بسته custom box هم استفاده می کنم که یک برد به قسمت اطلاعات اضافه می کنه . با عنوان دلخواه . و داخلش هم کد قرار می گیره . یعنی نتیجه کد ها رو نمایش می ده . حالا کدی وجود داره که عنوان ارسال های ار اس اس رو به صورت لینک نمایش بده که بتونم داخل custom box قرارش بدم ؟

از راهنمایی های شما متشکرم

firoozmandan
12-30-2010, 06:48 AM
سلام

برای اینکار اسکریپت های زیادی است که میتونید استفاده کنید
به عنوان مثال :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

mehrdad noori
12-30-2010, 12:00 PM
جناب فیروزمندان شما کدوم یکی از این اسکریپت ها رو پیشنهاد میکنید ؟

می شه یکم بیشتر راهنمایی کنید .

vasmaghi
12-31-2010, 09:55 PM
سلام
یعنی ما که 1 رو نصب کردیم افزونه ای براش نیست ؟؟؟؟؟

firoozmandan
01-04-2011, 09:11 AM
جناب فیروزمندان شما کدوم یکی از این اسکریپت ها رو پیشنهاد میکنید ؟

می شه یکم بیشتر راهنمایی کنید .

سلام
متاسفانه از این اسکریپت ها استفاده نکردم. بهتر هست نمونه هاشو ببینید و هر کدوم که با نیاز شما مطابق بود استفاده کنید

سلام
یعنی ما که 1 رو نصب کردیم افزونه ای براش نیست ؟؟؟؟؟

برای اینکار میتونید از لینکی که در پست قبل دادم بهره ببرید. این کار بدون مد و به صورت دستی انجام پذیر است.

یا علی