ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه چیدمان مطالب در صفحه اصلی

Lord_Naykan
01-09-2006, 12:01 PM
سلام محسن جان ! آقا این جا چه جوریه ؟
من جوملا رو همینطوری پیدا کردم! رفتم توی فرومش ... بعدش هیچی دیدم ایول ایرانی هم داره ... اومدن دیدم شمام هستید!
آقا ... این آخرین انجمنه دیگه؟
خواهشا دفعات بعد وقتی انجمن رو تعطیل می کنید حداقل یه ایمیل بزنید و بگید. مرسی ...
حالا بریم سر بحث خودمون ...
آقا شما یه سر به سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بزن ... بعدش قسمت آرشیو مقاله ها رو ببین!
در همون صفحه اصلی ...
حالا ببین 4 تا از آخرین پست ها رو نمایش می ده ... درسته؟
و یک کار دیگه هم می کنه یعنی آخرین پستی که ارسال شده هم یه بخشاییش رو نمایش می ده!و سه مورد آخرین ارسال رو فقط لینکشون رو گذاشته با نامشون ...
حالا فهمیدی دقیقا چی می خوام؟
حالا می خوام همون کار تیبل، تیبل تعریف کنم که توی هر تیبل یه همچین چیزی پیاده کنم که آخرین ارسال های هر بخش رو نمایش بده ( که این رو مامبو می تونه انجام بده ) و به جزء اون می خوام آخرین ارسال رو هم یه بخشاییش نمایش داده بشه ! ...
منظورم رو فهمیدی بگو اگه نفهمیدی بگو یه جور دیگه توضیح بدم.

ahmadzadeh
01-09-2006, 12:36 PM
سلام
من این طور فهمیدم که شما می خواهید اون سایت را با مامب ودرست کنید و در صفحه اولش همون طور نشان بده یعنی مثلا 10 بخش کنید و در هر بخش 4 ارسال آخر هر بخش رانشان بده که آخرین ارسال کمی از متن خلاصه اش را نشان بده و 3 تای بقیه را فقط لینکشون

اگه درست فهمیده ام

برای این کار ماژول ای بود ولی باید بگردم پیدا کنم اما با تغییراتی در ماژول آخرین اخبار می شه این را کرد .
من می گردم اگه ماژول را پیدا کردم که برای دانلود می زاریم اما اگه پیدا نکردم اون چیزی که می خواهید را بگید تا در ماژول آخرین اخبار تغییرات بدیم تا براتون همون کاری که خواستید را بکنه

یا علی/خداحافظ

Lord_Naykan
01-09-2006, 01:54 PM
سلام آقای احمد زاده ... ببخشید شما رو یادم رفته بود ... بی ادبی ندونید... :-[
عرض به حضورتون ... دقیقا همین طور هست ...
البته برای سایت خودمون یعنی وب سکیوریتی هنوز در شک هستیم از مامبو استفاده کنیم یا خودم بشینم اون چیزی که می خوام بنویسم و بعد انتخاب کنیم. در هر صورت
حرف شما کاملا درسته ... من همچین چیزی رو احتیاج دارم.
و ممنون می شم اگه در اختیار من قرار بدید.
راستش من از اوایل یا اواسط بهمن سرم خلوت می شه و دیگه انقدر مزاحم شما نمی شم... و سعی می کنم به شما هم کمک هم بکنم.
با تشکر ...

ahmadzadeh
01-09-2006, 04:11 PM
سلام
جناب علی مصلحی
آقا برای روی گل شما این ماژول را به سرعت هر چه تمام درست کردیم
این هم یک نمونه عکس

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگه به مشکلی برخورد کردید پیام بدید.

این هم لینک دانلود <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی/خداحافظ

Lord_Naykan
01-10-2006, 11:33 AM
DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPS
آقا واقعا ممنونم ... خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون
فکر نمی کردم انقدر زود ...
اقا سپاس بسیار.

farhad
01-10-2006, 11:39 AM
ممنون وحید جان

لطف کردی

mat
01-16-2006, 12:21 PM
سلام
این ماژول همون ماژول RD_Section_Blog هست درسته؟
این یه مشکلی داره و اونم اینه که عکس های mosimage رو نشنون نمیده چیکار باید کرد؟

ahmadzadeh
01-16-2006, 01:00 PM
سلام
دوست عزیر این ماژول با تغییراتی که ماژول latestnewsخود مامبو ساخته شده و ربطی به RD_Section_Blog نداره و چون دوست عزیزمون در درخواستش استفاده از mosimage را نخواسته بود ما هم این قابلیت را منظور نکردیم اما ماژول هایی هستند که mosimage را هم نشان می ده .

یا علی/خداحافظ

Lord_Naykan
01-16-2006, 01:07 PM
راستش من خودم رو در اون اندازه ندیدم که این حد جسارت کنم که شما این رو لطف کردی برام آماده کردی حالا یه چیز دیگه هم بخوام. ( دور از ادب بود )
:)
ولی حالا که بحثش شد و اگه زمانی از شما نمی گیره اگه mosimage هم براش قرار بدید برای آخرین پست رو بسیار بسیار ممنون می شم. ( البته جسارت نباشه ها )

ahmadzadeh
01-16-2006, 01:18 PM
سلام
خواش می کنم
ان شا الله در اولین فرصت اون هم آماده می شه.البته ماژول هایی هستند که آخرین ها را با متن خلاصه و mosimage نشان می دن ولی یا تمام لینک نشون می دن یا همه را با متن خلاصه

در اولین فرصت آماده می شه.

یا علی/خداحافظ

Lord_Naykan
01-16-2006, 01:24 PM
اگه لطف کنید ماژولی که مثلا پنج مطلب آخر خلاصه مطلب همراه با عکسشون رو قرار بده ممنون می شم.
بعد مثلا این خلاصه مطلب همان مطلبیست که وقتی می خواهیم مطلبی بفرستیم در دو بخش یکی در موقع نمایش یکی Readmore|هست؟

mat
01-16-2006, 05:32 PM
از لطفتون ممنونم اما
بهتر نبود کد فایل رو باز میذاشتین تا اگه کسی تونست خودش تغییر انجام بده؟
OpenSource یعنی همین
این اصولی نیست که شما هر فایلی طراحی کردین رو کد کنید تا کسی سورس اونو نداشته باشه

farhad
01-16-2006, 08:52 PM
نقل قول :

در مورد کد شدن برخی از فایل ها :همان طور که خودتون هم اشاره کردید اين كد ارزش امنيتي بالايي نداره و اگه کسی php بلد باشه می تونه تو 3-4 خط کد این کد ها را به صورت استاندارد تبدیل کنه اما از طرفی این کد کردن لازم است برای اینکه کسانی که برنامه نویسی می کنند و با مشکلات و سختی های کار آشنا هستند و ارزش کار ها را درک می کنند هیچ وقت به خودشان اجازه نمی دهند که این کد ها را دستکاری کرده و کپی رایت خودشون را جایگزین کنند ولی متاسفانه برخی کاربران عادی که هیچ سر رشته ای از برنامه نویسی ندارند وقتی می بینند همه چیز محیا هست تمام حقوق منتشر کننده را زیر پا می گذارند تو کد ها دستکاری کردی و مامبو را به اسم خود می زنند (که تا حالا چنیدن مورد مشاهده شده است)و ما هم این حق را بر خود دیدم که برای جلوگیری از این کارها, این کار را بکنیم ولی ما با همه گیر شده فرهنگ کدباز مشکلی نداریم اما باید همه کاربران نیز به آن احترام بگذارند (البته بلا نسبت اکثر کاربران محترم) و اگر روزی برسد که فرهنگ کدباز در ایران کامل جا بیوفته و به حقوق مولف احترام گذاشته شود خوب ما هم کد ها را کدباز منتشر خواهیم کرد.(به امید آن روز)

منبع اصلی این نقل قول : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

mat
01-21-2006, 06:39 AM
سلام
اين mosimages درست نشد؟
ممنون اگه زود تر آماده بشه

firoozmandan
01-21-2006, 06:42 AM
در قسمت دانلود سایت ، قسمت ماژول ها ...

برای ظاهر شدن لینک دانلود باید با نام کاربری و کلمه عبور خود وارد سایت شوید .

یا علی

mat
01-21-2006, 11:05 AM
ممنون آقا محسن اما اون فايل mosimage رو نشون نميده و خود كد {mosiumage} رو تو سايت نشون ميده
اين درست شده ؟

firoozmandan
01-21-2006, 11:18 AM
چک میکنم ...

یاعلی

mazlum
01-22-2006, 07:30 AM
عزیز شما از این ماژولها استفاده کردید؟ و مشکل داشت؟

نمایش مطالب بخش ها به همراه تصویر
نمایش مطالب صفحه اصلی به همراه تصویر

این دو ماژول چک شدن و هیچ مشکلی ندارند اگه لطف کنید بیشتر توضیح بدید ممنون میشم !!!

mat
01-22-2006, 11:38 AM
اونايي كه شما معرفي كردين فرق فوكولن
اين mosimage رو نشون نميده
باي

ahmadzadeh
01-22-2006, 05:14 PM
سلام
دوست عزیر همان طور که اشاره کردیم
ماژول های
ماژول نمایش مطالب صفحه اصلی به همراه تصویر

ماژول نمایش مطالب بخش ها به همراه تصویر

توانایی نمایش تصویر به صورت MosImage را دارند

اما ماژول
ماژول آخرين اخبار با متن خلاصه يا لينک

توانایی نمایش تصویر به صورت MosImage را ندارد
ولی در لیست پروژه ها نسخه ای از این ماژول که توانایی تصویر به صورت MosImage را داشته باشد را قرار داه ایم.

یا علی/خداحافظ