PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدی در نصب

aqiq
01-01-2011, 12:35 PM
با سلام خدمت دوستان؛
من جوملا را نصب می کنم اما در پایان این ارور را نمایش می دهد:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/tivagrou/public_html/configuration.php:1) in /home/tivagrou/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/tivagrou/public_html/configuration.php:1) in /home/tivagrou/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tivagrou/public_html/configuration.php:1) in /home/tivagrou/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426
لازم به ذکر است که در ابتدای نصب هم در بررسی نصب، configuration.php قابل ویرایش خیر می باشد. و Display Errors: روشن و Register Globals: روشن نشان داده می شود.
امیدوارم مثل همیشه مرا از جواب های سریع خود بهره مند سازند.

delfanatash
01-01-2011, 12:39 PM
درود
پریمیشن configuration.php را ست بفرمایید

aqiq
01-01-2011, 12:45 PM
با سلام و سپاس از پاسخ سریع شما؛
من وقتی هسته جومالا را از زیپ خارج می کنم، فقط این فایل در آن موجود هست"configuration.php-dist" آیا باید این فایل را تغییر نام دهم و بعد پرمیشن آن را ست کنم یا راه دیگری باید بروم؟

delfanatash
01-01-2011, 12:50 PM
اگر این فایل رابعنوان یک فایل جدید بسازیدو سطح دسترسی را ست بفرماییدراه خوبیست
واطلاعات ورودی شما بصورت خودکار در آن قرارگرفته و نیازی به تنظیم و کپی پیست ثانویه هم ندارید

aqiq
01-01-2011, 12:52 PM
سلام و باز هم سپاس فراوان؛
آن روشن و خاموش ها مهم نیست؟

aqiq
01-01-2011, 12:59 PM
من طبق گفته ی شما عمل کردم. مرحله ی آخر که خواستم نصب داده های نمونه را انجام بدم این ارور نشان داده شد:
Error: the XML response that was returned from the server is invalid.
چه کنم؟

delfanatash
01-01-2011, 01:00 PM
هنگامی که فایل را بسازید و سطح دسترسی را هم 777قرار دهید
در بررسی نصب، configuration.php قابل ویرایش بله می باشد
ببخشید منظور از خاموش و روشن را تا این حد متوجه شدم
اگه لازم هست توضیح بیشتر بفرمایید

aqiq
01-01-2011, 01:04 PM
باز هم ممنون؛
منظورم از خاموش و روشن پیام های زیر می باشد:
Display Errors: روشن و Register Globals: روشن نشان داده می شود.

delfanatash
01-01-2011, 01:08 PM
نه این موارد درهنگام نصب جوملاخللی بوجود نمی آورند

delfanatash
01-01-2011, 01:08 PM
من طبق گفته ی شما عمل کردم. مرحله ی آخر که خواستم نصب داده های نمونه را انجام بدم این ارور نشان داده شد:
Error: the XML response that was returned from the server is invalid.
چه کنم؟

مطمئن هستید مشخصات دیتابیس رو درست وارد کردید؟
چک بفرمایید

aqiq
01-02-2011, 09:41 AM
باز هم سلام و معذرت؛
من تا به حال این قدر در نصب جوملا اذیت نشده بودم!
جناب دلفان من به دقت یک دیتابیس می سازم و اطلاعات آن را وارد قسمت نصب می کنم. اما در پایان نصب این ارور نمایش داده می شود:

Notice: Undefined index: DBtype in /home/tivagrou/public_html/installation/installer/models/model.php on line 764

Fatal error: Call to undefined method JException::getNullDate() in /home/tivagrou/public_html/installation/installer/helper.php on line 290
نمی دونم چیکار کنم!

نوید
01-02-2011, 09:47 AM
سلام دوست عزیز
طبق ایرادات مسیر session در سرور شما قابل ویرایش نیست برای همین استارت نمیشن.
از مدیر هاست راهنمایی بخواهید
موفق باشید

aqiq
01-03-2011, 08:33 AM
جناب زراعتی مشکل حل شد. از راهنمایی شما ممنونم