PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال بانک پارسیان به ویرچومارت

behzadbusiness
01-03-2011, 10:43 AM
سلام

من یک فروشگاه با ویرچومارت دارم و اطلاعات رو هم از بانک پارسیان گرفتم چطوری باید اینا رو به هم متصل کنم؟

irlogo
01-04-2011, 04:53 PM
آموزش اتصال ویرچومارت به شتاب در اینترنت هست

behzadbusiness
01-06-2011, 08:23 AM
والا من که هر چی گشتم برای بانک پارسیان نبود!!!! ماله سامان بود و انجام شد کسی هست که بدونه پارسیان رو چطوری باید به ویرچومارت وصل کرد؟ :'(

vasmaghi
01-06-2011, 09:14 AM
دوستان اگه لينکسامان رو هم دارن و درست کار ميکنه بزارن ممنون ميشيم
پارسيان دوست عزيز نوشته نشده فکر کنم
اگرم باشه بايد بدي يکي بنويسه

behzadbusiness
01-06-2011, 04:58 PM
ماله سامان رو من انجام دادم و مشکلی نداشت اگر کسی خواست میتونه با من تماس بگیره ^-^

اما اگر کسی ماله پارسیان رو داره لطفاً بگه

vasmaghi
01-06-2011, 06:37 PM
سلام
ممنون میشم زحمت لینک دانلودشو بکشی
سپاس و قدردانی

علیرضا
01-07-2011, 12:20 AM
ماله سامان رو من انجام دادم و مشکلی نداشت اگر کسی خواست میتونه با من تماس بگیره ^-^

اما اگر کسی ماله پارسیان رو داره لطفاً بگه

سلام

شما پارسیان رو رایگان می خواهین ولی برای ارائه سامان، ابرو می ندازین بالا!
عجب رسمیه، رسم زمونه!

یا علی

behzadbusiness
01-07-2011, 08:28 AM
من کی گفتم پارسیان رو رایگان میخوام؟!!! :-\
من گفتم اصلاً کسی داره یا نه اگر کسی داره و کار میکنه من خریدارم حتی پولی هم باشه من میخرم سامان رو هم بله میفروشم اگر کسی خواست خیلی هم ارزون هست اگر کسی خواست پیغام خصوصی بده

reka
01-07-2011, 09:16 AM
سلام

ماژول پرداخت آنلاین بانک پارسیان برای ویرچومارت:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ماژول پرداخت آنلاین بانک سامان برای ویرچومارت:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

behzadbusiness
01-07-2011, 12:56 PM
وا چقدر گرون قیمت دادید! :o
شایدم این قیمتش هست ماله سامان رو که من ارزون تر از اینا گرفتم به هر حال ممنونم

reka
01-07-2011, 01:04 PM
سلام

این سایت مربوط به بنده نیست.
میتونید از طریق سایت با منتشر کننده ی ماژول تماس بگیرید.

یا علی

papazian
03-10-2011, 12:09 PM
اگه نتيجه گرفتين به همه اعلام نمائيد.
چون خيلي كاربردي هست
خيلي ها اين اطلاعات رو به رايگان بدست آوردن و به مبلغ بالا دارن ميفروشن و شايد اگه در اين انجمن اعلام بشه شايد ديگه نتونن بيخودي از بقيه پول بگيرن.
خيلي جالبه بعضي ها ميخوان همه چي رو رايگان بدست آورند و لي اطلاعات خودشونو ميخوان به كسي ندن ولي بايد بدونن كه اگه تو اين انجمن حتي به يك سوالشون جواب داده ميشه به اين اميد جواب داده ميشه كه روزي اونا هم به بقيه كمك كنن.
درصورتي كه هم جوملا رايگان هست و هم ويرچومارت با تمام ماژولهاي پرداخت بين المليش .
به هر حال كه من راهشو از اين انجمن هم كه نشه پيدا ميكنم و ميزارم تو همين انجمن كه همه استفاده كنند حتي شايد بخرم و تو اين انجمن به رايگان بگذارم.