توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کامپوننت
mohsen162
01-07-2011, 04:56 PM
با سلام خدمت دوستان
من دو کامپوننت نیاز دارم با این خصوصیات تو سایت های زیادی گشتم اما فقط حرفش هست لینک دانلودش نیست
1- کامپوننت ساخت چارت سازمانی
2- کامپوننت پیغام خصوصی در ادارات
هر کی لینک دانلودشو داره بزاره ممنون میشم
mersad
01-07-2011, 07:55 PM
دروود
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 2hhcnRzIjtpOjI7czo4OiJjaGFydGluZyI7aTozO3M6NjoiY2h hcnRlIjt9
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 2hhcnRzIjtpOjI7czo4OiJjaGFydGluZyI7aTozO3M6NjoiY2h hcnRlIjt9
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> t9
شاد و سلامت در پناه ایزد
mohsen162
01-08-2011, 03:11 PM
خیلی خیلی ممنون
یک کامپوننت در سایت جومینا هست اسم این کامپوننت چی هست و ترجمه نشدشو کجا میتونم دانلود کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> temid=
بازم ممنون
سلام
معروفترین افزونه ی ساخت چارت سازمانی:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یکی از بهترین کامپوننتهای ارسال پیام خصوصی بین کاربران در جوملا:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.