ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال ایمیل

maskmax
01-11-2011, 10:47 AM
با سلام
با smtp موجود ،ایمیل هایی در حدود 12000 تا میخواهیم ارسال کنیم
از برنامه های مختلفی استفاده کنیم فقط میگوید چند ایمیل نرفته اما گزارش دقیق نمیدهد که به دست چه کسانی ایمیل نرسیده است.
نرم افزاری که این کار را انجام دهد چیست؟

persiaplus
01-11-2011, 12:11 PM
سلام
دوست عزیز اگر ایمیل هات فعال باشند برات میفرستم
اگر موافق هستی خبر بده
گزارش کامل هم بهت میدم چند نفر ایمیل رو باز کردن چند نفر روی لینک ها کلیک کردن و... نمودار کامل رو بهت میدم
موفق باشی

vasmaghi
01-11-2011, 01:33 PM
سلام
ميشه بگي از چه سيستمي استفاده ميکني ؟
شاد باشيد

maskmax
01-11-2011, 02:08 PM
من از سیستم advance mailer استفاده میکنم
اما گزارش دقیق نمیده
من smtp رو دارم اما سیستمی که گزارش بده رو دنبالش هستم که اگر معرفی کنید ممنون میشم
خوبیه advance mailer اینه که ایمیل های ما رو که زیاده import میکنه و در گروه بندی های مختلف میرسته
اما معایبش همین گزارش ندادنشه
که اگر معرفی کنید ممنون میشم :)

persiaplus
01-14-2011, 12:27 PM
سلام
دوست عزیز
من از طریق سایتم ایمیل ارسال میکنم
یک لیست ایمیل میدی به برنامه و اونم برات ارسال میکنه
بهت میگه کی ایمیل رو باز کرده(ساعت و تاریخ)کی ایمیل رو برای کس دیگه ایی ارسال کرده کی روی لینک کلیک کرده کی ایمیلشو از لیست ایمیل ها پاک کرده و خیلی چیزهای دیگه
نمودار کامل هم برات میگشه
اگر موافق هستی ایمیلها رو بهم بده برات می فرستم
موفق باشی

mersad
01-14-2011, 01:13 PM
دروود
دوست عزیز میتونید از کامپوننت فوق العاده پیش رفته و با کاربری راحت که حتی نسخه جدید اون با 1.6 هم سازگار هست استفاده کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 2VuZGluZyI7aToyO3M6NToic2VuZHMiO2k6MztzOjY6InNlbmR lZCI7aTo0O3M6NToiZW1haWwiO2k6NTtzOjg6ImVtYWlsaW5nI jtpOjY7czo2OiJlbWFpbHMiO2k6NztzOjc6ImVtYWlsZWQiO2k 6ODtzOjc6ImVtYWlsZXIiO2k6OTtzOjY6ImVtYWlsbCI7aToxM DtzOjEwOiJzZW5kIGVtYWlsIjt9

شاد و سلامت در پناه ایزد

persiaplus
01-16-2011, 08:29 AM
سلام
دوست عزیز این کامپونتی که معرفی کردید گزارش نمی دهد.