PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک اخطار بعد از Login شدن به سیستم

maysamp
11-28-2006, 02:53 AM
سلام خسته نباشید میگم به تمام دوستان و مدیران زحمت کش مامبو.

مامبو بر روی سرور من با موفقیت نصب کش و بعد از این که کلمه عبور و پسووردم را می دهم و وارد سیستم می شودم در قسمت حاضرین در سایت پیغام زیر ظاهر شده است. لطفا راهنمایی کنید. خیلی متشکرم.

Warning: Missing argument 4 for tdn_() in /home/rmloader/public_html/mambo/includes/phpgettext/phpgettext.class.php on line 599

Parse error: syntax error, unexpected T_IS_NOT_EQUAL in /home/rmloader/public_html/mambo/includes/phpgettext/phpgettext.class.php(314) : eval()'d code on line 1
We have 1 members online

mhadaily
11-28-2006, 05:07 AM
سلام دوست عزیز ورود شما رو تبریک می گم
توجه کنید به قوانین سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

کافی بود دنبال این جمله بگردید includes/phpgettext/phpgettext.class.php

این هم جواب شما
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

maysamp
11-28-2006, 11:14 AM
از شما خیلی ممنونم. ولی متاسفانه من هر چه قدر search کردم با صفحه Con not page برخوردم.

radmehr
11-28-2006, 11:17 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>