ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لوگین شدن پس از انتقال

nasser.man
01-12-2011, 07:17 AM
با سلام
من وبسایتی بر اساس جوملا در یک ساب دومین نصب کردم و دامین اصلی خودم رو به اون اضافه کردم
haltopco[dot]com
حالا هاستی برای این سایت خریدم و می خوام سایتم رو انتقال بدم ، از دیتابیس سایت قبلی اکسپورت کردم و فایلها رو به هاست جدید منتقل کردم و اونجا ایمپورت کردم ،

دامین سایت جدید behinsanat[dot]ir هست که وقتی به سایت می ری همه چیز درسته ولی نمی تونم با سایت جدید لوگین کنم!!! یعنی اگه نام کاربری اشتباه بدم ، خطا می ده ولی اگه نام کاربری و عبور درست باشه ، هیچ اتفاقی نمی افته !!! همون صفحه لوگین می مونه
ممنون می شم من رو راهنمایی کنید

firoozmandan
01-12-2011, 07:22 AM
سلام

چک کنید ببینید session save path در هاستینگ شما ست شده و آیا قابل نوشتن هست یا خیر ؟

یا علی

nasser.man
01-12-2011, 09:25 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

من دسترسی پوشه های tmp رو تو روت و همین طور public-html رو روی 777 تنظیم کردم ولی بازم هم نمی شه لوگین کرد

نوید
01-12-2011, 10:00 AM
سلام
پوشه session باید توسط مدیر هاست به دسترسی 777 تغیر داده شود
موفق باشید

nasser.man
01-12-2011, 10:07 AM
ممکنه به این دلیل باشه که من این هاست رو با یک دامین گرفتم ولی هنوز ns های اون رو روی هاست جدید تنظیم نکردم و به جاش یک دامین دیگه رو روی هاست پارک کردم و دارم با اون و آی پی کار می کنم؟

mersad
01-12-2011, 02:48 PM
دروود
دوست عزیز
این کار اولی بود که باید میکردید
DNS ها رو ست کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

nasser.man
01-12-2011, 02:55 PM
من فایلها رو پاک کردم و جوملا رو دوباره نصب کردم ، و بعد از اینکه دیتابیس رو ایمپورت کردم درست شد ، چون رو سایت اصلی تعدادی کامپوننت و پلاگین نصب کرده بودم پوشه های زیر رو عینا از سایت اصلی کپی گردم ،
administrator
complonents
plugins
و پوشه قالبی که نصب کرده بودم ، آیا پوشه دیگه هم نیاز هست که کپی کنم؟
سایت الان که داره خوب اجرا می شه