PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست حل مشکل با کامپوننت ninja explorer

saeedk2
01-13-2011, 05:01 PM
سلام علیکم

دوستان من مدت طولانی بود که از کامپونتت ninja explorer استفاده میکردم ولی دیروز که خواستم وارد کامپوننت بشم یه ارور میده و نمیزاره استفاده بکنی ، این پیغامشه:

Warning: posix_getegid() has been disabled for security reasons in /home/shiapics/domains/shiapics.ir/public_html/administrator/components/com_ninjaxplorer/include/fun_list.php on line 613

اینم یه عکسه که ازش گرفتم:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

خدانگهدارتون

mersad
01-13-2011, 08:38 PM
دروود

از این افزونه استفاده نمائید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

saeedk2
01-14-2011, 05:23 AM
دروود

از این افزونه استفاده نمائید

شاد و سلامت در پناه ایزد

سلام علیکم برادر

والا اینُ دیروز نصب کرده بودم ، واسه جوملا 1 هست و باید lagacy فعال بشه (خیلی قدیمیه)

این nina explorer خیلی عالی هست ، اگه میشد یه جوری درست بشه همه مشکلاتم حل میشد

mersad
01-14-2011, 08:08 AM
از این هم میتونید استفاده کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

saeedk2
01-14-2011, 02:59 PM
از این هم میتونید استفاده کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

به به ممنونم مرصاد جان ، خیلی عالی بود

هم شیک و هم کاربردی ، فقط برادر جان من نتونستم permision ها رو عوض کنم؛ قلق خاصی داره؟

اصلاً دکمه پرمیشن غیرفعال هست

بازم تشکر میکنم :)