PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور در دیتابیس(فوری فوری)

masoudline
01-14-2011, 02:06 PM
سلام دوستان عزیز
خسته نباشید
من الان دو روز است دارم درباره این مشکل برای نصب کامپوننت ها و ماژولها سوال میپرسم ولی تا الن کسی نتونسته مشکل من رو حل کنه از مدیران سایت مامبولرن میخوام که قدرت خودشون رو نشون بدند و من رو راهنمایی کنند به تایپیکی که در این زمینه قبلا ایجاد شده بود رفتم ولی بازم چیزی نتونستم بکنم.
اولا اطلاعات رو بدم هاست من پولی هست از دایرکت ادمین استفاده میکنم اف تی پی جوملام فعاله و پرمیژن پوشه ها 777 یا 755 هست و فایلها هم به همین صورت در ضمن این هم اطلاعات سرور من :
Apache 2.2.16
DirectAdmin 1.36.2
Exim 4.67
MySQL 5.0.67
Named 9.3.4
ProFTPd 1.3.1
sshd
dovecot 1.2.14
Php 5.2.14
حال سوال من : من وقتی کامپوننت هایی که با حجم زیر 400 کیلوبایت هستند رو نصب میکنم هیچ مشکلی به وجود نمیاد ولی وقتی کامپوننتهایی با حجم بالای 400 کیوبایت رو نصب میکنم این ارور رو به من میده :

Error Loading ModulesMySQL server has gone away SQL=SELECT id, title, module, position, content, showtitle, control, params FROM jos_modules AS m LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id WHERE m.published = 1 AND m.access <= 2 AND m.client_id = 1 ORDER BY position, ordering

از طرفی با مدیر هاست هم تماس گرفته ام گفته که این مربوط به ما نیست و سرعت اینترنت شما پاییه در صورتی که من با سرعت بالا هم امتحان کرده ام ولی باز هم این ارور را دارد.

وافعا کمک بزرگی در حق من کرده اید در صورتی که این مشکل را حل کنید.

mersad
01-14-2011, 02:27 PM
دروود

یک تابع phpinfo در یک فایل قرار بدید .

فایل رو در بروزر ببینید .

روبروی Configuration File (php.ini) Path مسیری که php.ini قرار داره وجود داره

فایل PHP.ini رو باز کنید

memory_limit رو پیدا کنید . معمولا به صورت پیشفرض برابر با 32 هست که میتونید تغییرش بدید .

اما برای تغییر در این فایل شما باید دسترسی root داشته باشید !

شاد و سلامت در پناه ایزد

masoudline
01-14-2011, 02:49 PM
دروود

یک تابع phpinfo در یک فایل قرار بدید .

فایل رو در بروزر ببینید .

روبروی Configuration File (php.ini) Path مسیری که php.ini قرار داره وجود داره

فایل PHP.ini رو باز کنید

memory_limit رو پیدا کنید . معمولا به صورت پیشفرض برابر با 32 هست که میتونید تغییرش بدید .

اما برای تغییر در این فایل شما باید دسترسی root داشته باشید !

شاد و سلامت در پناه ایزد

سلام
ممنون
ولی این چیزهایی که شما گفتید در حد یه نفر هست که خیلی خیلی حرفه ای باشه.
میشه یه کم توضیحاتتون رو بیشتر کنید مثلا چطوری اینکارا باید بکنم مرحله به مرحله.
با تشکر
---
لطفا کمک کنید :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :'( :'( :'( :'(

دو پست شما یکی شد.

vasmaghi
01-14-2011, 03:34 PM
سلام
مراحلی که گفته شد رو مرحله به مرحله پیش برید
شاد باشید

masoudline
01-14-2011, 03:49 PM
سلام
مراحلی که گفته شد رو مرحله به مرحله پیش برید
شاد باشید

خب چطوری من یک تابع phpinfo بسازم از طرفی اون کارایی که گفته شده رو چطوری باید برم.
کمکم کنید
من اینقدرا حرفه ای نیستم.
با تشکر :'(

mersad
01-14-2011, 05:21 PM
دوست عزیز
این مراحل بسیار ساده هست و نیاز به ادم حرفه ای نداره
ولی خوب به هر حال اگر نمیتونید انجام بدید باید از مدیریت هاستیگ خود کمک بگیرید

شاد و سلامت در پناه ایزد

vasmaghi
01-14-2011, 06:23 PM
سلام

همونطور که داداش مرصاد گفت :

این مراحل بسیار ساده هست و نیاز به ادم حرفه ای نداره
ولی خوب به هر حال اگر نمیتونید انجام بدید باید از مدیریت هاستیگ خود کمک بگیرید

masoudline
01-15-2011, 01:16 PM
دوستان گفتم شما حرفه ای هستید
اینکه یکی از دوستان اون یکی رو تعریف کنه و بگه فلانی راست میگه که برای من نشد جواب
لطفا به سوال من پاسخ بدید باور کنید امروز روز چهارم هست که دارم با ارور دست و پنجه نرم میکنم ولی نتونستم برطرفش کنم./
کمکم کنید.

galiver
01-15-2011, 03:56 PM
سلام دوست عزیز
اگه شما روز چهارمت هست من روز چهاردهم هست که دارم با مشکلات جوملا دست وپنجه نرم می کنم .
متاسفانه یا دوستان با تجربه وقت ندارند که یک پاسخ درست و حسابی بدند یا دوست ندارند تجاربشون رو در اختیار دیگران بگذارند !
این انجمن های برای اینه که کسی که مشکل داره سوالشو بپرسه و دیگران در مشکل اون اونو کمک کنند اما در این انجمن ( تا جایی که من دیدم ) نه تنها کسی به کسی کمک نمی کنه بلکه اونو با پاسخ های کوتاه و بسیار پیچیده تو مشکلش بیشتر می پیچونند که این مغایر با قوانین سایت است

15) این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوال‌هایشان بسیار ابتدایی است. هنگام جواب دادن به سوالات از بکارگیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید.
توصیه من به شما دوست عزیز اینه که زیاد با این انجمن دل خوش نکنی ...
من دو هفته وقت خودمو صرف مطالعه موضوع به موضوع انجمن و سوال پرسیدن کردم اما نه تنها کمکی بهم نشد بلکه 20 هزار تومان هم بهم ضرر وارد شد !
امیدوارم که بعد از این user من حذف نشه ...
موفق باشی

vasmaghi
01-15-2011, 07:24 PM
سلام
حل مشکلات اینچنینی که مستقیما مربوط به هاستینگ شماست در فعالیت های این انجمن نمی گنجد
لذا این مشکلی هست که هاستینگ باید آن را برطرف کند نه این انجمن و نه جوملا
داداش Mersad هم زحمت کشیدن و راه حلی که به ذهنشون رسید رو ارائه دادند
پس بهتره
1 - از هاستینگ با کیفیت هاست بگیرید
2 - ابتدا مطالب آموزشی جوملا رو بخونید
3 - تو سرور مجازی باهاش دست و پنجه نرم بکنین
4 - بعد که دستتون اومد چیکار کنین ارسال کنین رو وب

ضمنا اگه با سیستم های نرم افزاری آشنا باشین به سرعت جوملا ارتباط برقرار می کنین
شاد باشید و پیروز