PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسكل با yvComment

loks
01-14-2011, 02:30 PM
با سلام دوستان عزيز من در استفاده از كامپيوننت yvComment به مشكلاتي برخوردم كه درخواست راهنمايي دارم

سيستم در خواست تعريف اكانت كاربر براي ميهان مي كند

در صفحه اصلي با پيغام سيستم نظرات تنظيم نيست آن را از مديريت پلاگين تنظيم كنيد روبرو مي شوم(تنظيم شده اما...)

نظرات فارسي ارسال شده در قسمت چپ نمايش مي شود

عرض اين افزونه را چه طور ميشه كمتر كرد

در صفحه اصل به جاي عبارت درج ياداشت از عبارت درج نظر چگونه مي توان استفاده كرد كدوم فايل بايد ويرايش بشه!

loks
01-14-2011, 02:31 PM
آدرس سايتي

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

vasmaghi
01-14-2011, 02:58 PM
سلام
پیشنهاد من استفاده از jcomment هست
شاد باشید

loks
01-14-2011, 04:53 PM
از جي كامنت هم استفاده كردم اما باعث به هم ريختگي منوهاي سمت چپ قالب شد همه منوها زير فرم نظردهي جي قالب قرار گرفت

vasmaghi
01-14-2011, 04:58 PM
سلام
jcomment رو از کجا گرفتین
اکثرشون مشکل دارن

mersad
01-14-2011, 05:15 PM
دروود

بخش نظرات تنظيم نيست.براي تنظيم آن به مديرين پلاگينها رفته و آن را تنظيم كنيد

این کار رو انجام دادید ؟

شاد و سلامت در پناه ایزد

loks
01-14-2011, 07:40 PM
بله تنظيمات رو انجام دادم اما در مديريت پيغامي مبني بر درخواست تنظيم قسمت مهمان سايت هم نشان ميده

loks
01-14-2011, 07:42 PM
سلام
jcomment رو از کجا گرفتین
اکثرشون مشکل دارن

اين افزونه رو از ريپت شير گرفتم آيا منبع نسحه معتبر تري سراغ داريد؟

mersad
01-14-2011, 07:44 PM
یک کاربر با نام guest بسازید و ذخیره کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

vasmaghi
01-14-2011, 07:57 PM
اين افزونه رو از ريپت شير گرفتم آيا منبع نسحه معتبر تري سراغ داريد؟
سلام

از سایت خود الحاقات جوملا بگیرید
سپاس

loks
01-14-2011, 07:59 PM
یک کاربر با نام guest بسازید و ذخیره کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

با ايجاد كاربر پيغام مربوط به ايجاد از بين رفت و مشكل حل شد اما دوتا پيغام ديگه هستش

(بخش نظرات تنظيم نيست.براي تنظيم آن به مديرين پلاگينها رفته و آن را تنظيم كنيد
مجموعه نظرات تنظيم نيست.براي تنظيم آن به مديرين پلاگينها رفته و آن را تنظيم كنيد)

من بخش نظرات رو تنظيم كردم اما اين ارور هنوز باقيه فقز چون مي خواستم سيستم نظرات در تمام بخش ها باشه هيچ مجموعه و بخشي رو انتخاب نكردم

loks
01-15-2011, 05:52 AM
با انتخاب يك بخش و مجموعه ارورها ناپديد شدن اما آيا راهكاري براي انتخاب همه مجموعه ها نيست

اين افزونه دو تا مشكل عمده داره نظرات در سمت چپ نمايش داده ميشه و پيغامي ميده مبني برا اين كه نظرات يافت نميشه
من اين افزونه رو از پرشين آي تي دانلود كردم از دوستان كسي اگه نمي تونه كمك كن پاكش كنم؟؟؟