توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطوری میشه یک کد تبلیغ در فرمت HTML یا JAVA رو توی صفحه اصلی
sectorf
11-29-2006, 12:44 AM
چطوری میشه یک کد تبلیغ در فرمت HTML یا JAVA رو توی صفحه اصلی قرار داد؟؟؟؟ من هرکاری می کنم توی صفحه اصلی فقط کد تبلیغ رو نشون میده! عکسش رو نمایش نمیده...
firoozmandan
11-29-2006, 04:05 AM
سلام
براي اينكار ابتدا به قسمت مديريت برين و ويرايشگر رو None انتخاب كنيد . با اين كار هنگام نوشتن مطلب ، اديتور وجود نداره ...
حالا روي منو ماژول - ماژولهاي كاربري كليك كنيد . روي آيكن "جديد" كليك كنيد . يك نام براي ماژول وارد كنيد . موقعيت اين ماژول را در محل مورد نظرتون ست كنيد . در قسمت پايين اين صفحه يك اديتور خالي وجود دارد . در اين قسمت كد مورد نظر خودتون رو وارد كنيد .
اين ماژول را منتشر كنيد ...
يا علي
sectorf
11-29-2006, 03:12 PM
سلام.
کاری که شما گفتید انجام دادم! یعنی ادیتور رو None قرار دادم... ولی دیگه سایت بالا نمیاد... تو قسمت مدیریت هم که میرم این خطاها رو میده.
Warning: main() [function.main]: open_basedir restriction in effect. File(/includes/version.php) is not within the allowed path(s): (/home/irdigit/:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/irdigit/public_html/portal/includes/mambo.php on line 601
Warning: main(/includes/version.php) [function.main]: failed to open stream: Operation not permitted in /home/irdigit/public_html/portal/includes/mambo.php on line 601
Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/includes/version.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/irdigit/public_html/portal/includes/mambo.php on line 601
sorry4uboth
11-29-2006, 10:54 PM
لطفا جستجو کنید!!!!!!!!
عبارت open_basedir restriction in effect رو سرچ کنید!
sectorf
11-30-2006, 03:19 PM
سرچ کردم ولی چیز بدرد بخوری دستگیرم نشد!
صفحه اصلی سایت من اصلا بالا نمیاد و صفحه مدیریت سایت همون ERRORI که در پست اول دادم را نمایش میده...
sorry4uboth
11-30-2006, 04:02 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نمونه جواب سوال شما!
مسیر session غیر قابل دسترسه برای شما نحوه حل کردن:
لطفا به پشتیبانی سرور زنگ زده و خواستار درست کردن تنظیمات شوید
موفق و پیروز باشید
یا علی
sectorf
11-30-2006, 07:05 PM
آقا شرمنده این موضوع سر درازی پیدا کرد ::)
به پشتیبانی میل زدم این جواب رو دادن:
dar morede inke sitetoon nemiad ham shoma configuration file nadarid ya renamesh kardid. vase hamin redirect mishe be ghesmate instaltione protaletoon (ke pak shode directorish va nist) va safeye not found behetoon namayesh mide. ke moshkel az tarafe ma nist.
حالا باید چیکار کرد؟
radmehr
11-30-2006, 07:07 PM
بهشون بگید بکاپ چند روز قبل شما رو برگردونن .. سایت فعلا بیاد سر جاش تا بعد!
sorry4uboth
11-30-2006, 07:19 PM
شما فایل configuration.php رو دارید یا نه؟
sectorf
11-30-2006, 11:09 PM
بله من این فایل رو دارم...
sorry4uboth
11-30-2006, 11:22 PM
یوزر و پسورد بفرستید چک کنم
sectorf
11-30-2006, 11:50 PM
محمد جان فرستادم به پیغام خصوصیت. ;)
sectorf
12-03-2006, 04:31 PM
آقا من این فایل Configuration.php رو دارم تو سایت! نمی دونم چرا بالا نمیاد...!!!!!!!!!!!! از وقتی که رفتم تو تنظیمات کلی و ویرایشگر رو کردم NONE اینطوری شده...! من به فایل Configuration.php دست نزدم اصلا...
radmehr
12-03-2006, 04:39 PM
بهشون بگید بکاپ چند روز قبل شما رو برگردونن .. سایت فعلا بیاد سر جاش تا بعد!
اینو به پشتیبانی هاستتون بگید!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.