PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کامپوننت نظر سنجی و کامنت درباره مطلب

mohammadkiani
01-20-2011, 12:58 PM
سلام دوستان
من یک کامپوننت می خواهم که کاربر بتواند به مطلب نظر و کامنت بدهد.
مانند سایت :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

( انتهای صفحه )

mersad
01-20-2011, 01:25 PM
دروود
امتیاز دهی به مطلب به صورت دیفالت وجود داره روی جوملا
و سیستم نظر دهی هم که خیلی ساده هست و موارد زیادی مشابه این هست

شاد و سلامت در پناه ایزد

mohammadkiani
01-20-2011, 01:44 PM
سیستم امتیاز دهی جوملا درست کار نمی کند.

حالا،
ادقامی از این دو گونه سراغ دارید؟

و یا فقط امتیازدهی؟

( نظر سنجی رو دارم )

vasmaghi
01-20-2011, 01:52 PM
سلام
من jcomment رو پيشنهاد ميکنم
شاد باشيد

mohammadkiani
01-20-2011, 02:14 PM
من برای نظر دهی از JA Comment استفاده می کنم.اما این کامپوننت امکان امتیاز دهی به مطالب رو که نداره.

azowghi
01-20-2011, 03:50 PM
سلام دوست عزیز

به لینکهای زیر یه سر بزن:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> RpbmciO2k6MjtzOjU6InZvdGVzIjtpOjM7czo1OiJ2b3RlZCI7 aTo0O3M6NToiJ3ZvdGUiO2k6NTtzOjc6InZvdGluZ3MiO30%3D

vasmaghi
01-20-2011, 09:09 PM
j comment برای نظر دهی فوق العادست
شاد باشید

manatech
01-22-2011, 08:33 AM
سلام دوستان
من یک کامپوننت می خواهم که کاربر بتواند به مطلب نظر و کامنت بدهد.
مانند سایت :

( انتهای صفحه )

دوست عزیز من هم چنین مشکلی را دارم. البته مشکل من فقط هنگام استفاده از Internet Explorer ظاهر میشه و در سایر مرورگرها هیچ مشکلی به وجود نمیاد.

sohoori
02-18-2011, 08:00 AM
متاسفانه بايد انتقاد كوچكي بكنم
(البته قبلش اينو بگم كه مديران سايت دارن لطف مي‌كنن و وظيفه‌اي ندارن)

اما به هرحال تازگي ها انجمن خيلي به هم ريخته شده. دير جواب داده ميشه. پست ها نيمه كاره رها ميشه. و نمي دونم چرا اصرار دارن تاپيك ها رو زياد كنن فقط. در حاليكه با تلفيق تاپيك‌هاي مرتبط انجمن هم جمع و جور تر ميشه و بهتر ميشه جستجو كرد. مطالب زيادي هست كه در چندين تاپيك مطرح شدن.

به اميد روزهاي بهتر

mersad
02-18-2011, 10:40 AM
دروود

بهتر بود این مورد رو بخش انتقادات و پیشنهادات مطرح میکردید

*موضوع انتقال یافت.
*تاپیک قفل شد.