ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایش گزینه های فارسی

biogenix
01-21-2011, 08:16 PM
سلام
آقا من یک کامپوننت انگلیسی دارم که آزمون آنلاین میسازه ولی یک مشکل عجیب داره اونم اینه که گزینه های جواب رو درست نشون نمیده البته collation های دیتابیس تنظیمه و متن ثبت شده توی دیتابیس هم درسته یعنی توی دیتابیس همون متنها فارسی ثبت شدن ولی توی صفحه به این صورت نمایش داده میشن

§Ù�اÙ� حسÛ�Ù� (ع)

که در واقع بوده امام علی و

ا�ا� رضا (ع)

که بوده امام حسین

حالا نمیدونم واسه نمایش اینا چیکار کنم نکته جالبی که داره اینه که بقیه متنها مثل اسم آزمونها یا سوالات دقیقاً فارسی نمایش داده میشن فقط جواب ها این شکلی نمایش داده میشن من از Appserv 2.5 استفاده کردم و جوملا 1.5

sahama
01-25-2011, 10:55 AM
این مشکل از یونی کده می تونید لینک دانلود کامپوننت رو بذارید تا بررسی کنم

محمود مراديان
01-27-2011, 09:10 AM
جايي كه كامپوننت نصب شده توي مسير نصب جوملا . فايل PHP كامپوننت رو پيدا كن و با استفاده از note pad بازش كن. و بعد توسط Save As در كادر Encoding گزينه UTF-8 رو انتخواب كن و بعد فايل رو ذخيره كن و با فايل اصلي كامپوننت Replace كن . مشكلت حل ميشه.

biogenix
02-03-2011, 05:53 PM
سلام آقا من کل فایلهای PHP کامپوننت رو یک بار با Notepad دوباره سیو کردم رو حال UTF-8 ولی ظاهراً تاثیری نکرد چون هنوز فونتها همونجوریه :-\

محمود مراديان
02-03-2011, 09:48 PM
منظورت رو از فونت ها متوجه نشدم.

مهدی.
02-04-2011, 01:25 AM
این مشکل از یونی کده می تونید لینک دانلود کامپوننت رو بذارید تا بررسی کنم