توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک به همه مجموعه های تماس
amirb55
01-27-2011, 05:54 AM
سلام
میخواهم در من یک آیتم داشته باشم که وقتی کاربر کلیک میکند لیست تمام مجموعه های تماس را نشان بدهد و کاربر مجموعه تماس خود را کلیک کند و تماس ها را ببیند در مامبو میتونستم اما تو جوملا نمی تونم!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
---
کسی نظری داره؟
*دو پست شما یکی شد.
محمود مراديان
01-28-2011, 04:40 PM
سلام دوست عزيز . دقيقا منظورت رو متوجه نشدم . واضح نبود . يعني ميخواي بگي توي سايتت چند طرف تماس داري.
دوست داري اول ليستي از لينك تمامي صفحات تماس با نام تماس پيش روي كاربر قرار بگيره و كاربر با كليك روي اين لينك ها وارد صفحه تماس با ما مربوطه بشه؟
amirb55
01-29-2011, 03:46 AM
سلام
ببین من در سایتم 20 گروه تماس دارم و در هر گروه تعدادی شماره تماس هست (هر گروه مربوط به یک استان است) میخواهم لیست این گروه های تماس نمایش داده شود و هرکس گروه (استان) مورد نظر خود را انتخاب کرد شماره مراکز نمایندگی آن استان نمایشداده شود .
قبلا در مامبو لینکی داشتیم که گروه های تماس را نشان میداد
اما در جوملا پیدایش نمیکنم!
sahama
01-29-2011, 05:51 AM
برای تک تک مجموعه ها ی شه اینکار رو کرد
به نظر من یه مطلب یا یه ماژول ایجاد کنید ولینک به این مجموعه ها رو در اون بذارید و کاربر با کلیک بر هر یک از این مجموعه ها (استان ها) بتونه فرم تماس شهر ها رو ببینه
می تونید از کامپوننت های تماس هم استفاده کنید
محمود مراديان
01-29-2011, 08:47 AM
اگه فرم تماس كه ميگي جنبه نمايشي داره و فقط قراره شماره تلفن تماس و آدرس ايميل رو به اطلاع مخاطب برسونه ميتوني از امكان صفحه بندي در هنگام افزودن مطلب جديد اقدام كني. در اين صورت به طور خودكار براي مطالب شما فهرست مطالب ايجاد ميشود.(پايين صفحه . در كنار ادامه مطلب . "صفحه بندي")
amirb55
01-29-2011, 10:09 AM
برای تک تک مجموعه ها ی شه اینکار رو کرد
به نظر من یه مطلب یا یه ماژول ایجاد کنید ولینک به این مجموعه ها رو در اون بذارید و کاربر با کلیک بر هر یک از این مجموعه ها (استان ها) بتونه فرم تماس شهر ها رو ببینه
می تونید از کامپوننت های تماس هم استفاده کنید
سلام
ممنون از توجه شما ... متوجه خط آخر نشدم ! من الان از کامپوننت تماس استفاده میکنم (شاید منظورتون کامپوننت غیر پیش فرض باشه)
راه حلی که پیشنهاد دادید جواب گو هست اما چرا این امکان که لیست مجمعه ها نمایش داده شود حذف شده ؟! تو مامبو با ایجاد لینک به کامپوننت تماس همه مجموعه را نشون میداد که اینجا یا نداریم یا من بلد نیستم!
اگه فرم تماس كه ميگي جنبه نمايشي داره و فقط قراره شماره تلفن تماس و آدرس ايميل رو به اطلاع مخاطب برسونه ميتوني از امكان صفحه بندي در هنگام افزودن مطلب جديد اقدام كني. در اين صورت به طور خودكار براي مطالب شما فهرست مطالب ايجاد ميشود.(پايين صفحه . در كنار ادامه مطلب . "صفحه بندي")
فرم تماس نیست برادر! ببین یکسری مجموعه تماس داریم که در هر کدام عده ای آدم هستند حالا من وقتی میخوام لینک در منو بسازم میگه یک مجموعه را انتخاب کن تا آدمهای توش رو نشون بدم من میخوام لینکی بسازم که همه مجموعه ها را لیست کنه بعد کار بر رو هر مجموعه کلیک کرد افراد اون تو رو نشون بده (کل داستان مربوط به کامپوننت تماس پیش فرض هست)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.