توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهم ریختن مطالب
hamed.2105
01-28-2011, 04:37 PM
سلام
چرا مطالب سایت من بهم میریزه مثلا اگه مطالب کمی کوچک یا بزرگ باشه قاطی میکنه مثل عکس یایین که جای بهم ریخته خط قرمز کشیدم که دو تا مطلب کنار هم قرار گرفته بجای زیر هم البته توی قالب های مختلف هم امتحان کردم فایده ای نداشت. باید چیکارکنم؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mersad
01-28-2011, 05:06 PM
دروود
عکس ها در اندازه های بزرگی هستند
عکس را در اندازه کوچک قرار بدین مشکی شما حل خواهد شد
شاد و سلامت در پناه ایزد
محمود مراديان
01-28-2011, 06:51 PM
اگه عكس رو آپلود كردين نيازي نيست با نرم افزار هايي مثل فتوشاپ عكس رو ريسايز كنين . موقع درج عكس ميتونين سايز عكس رو به سايز دلخواه تغيير بدين .
sahama
01-28-2011, 07:17 PM
پلاگینی به نام مالتی تامپ هم هست که بطور خودکار این کار رو برای شمال انجام می ده
اگر پیداش کردم لینکش رو می ذارم
hamed.2105
01-30-2011, 12:32 PM
پلاگینی به نام مالتی تامپ هم هست که بطور خودکار این کار رو برای شمال انجام می ده
اگر پیداش کردم لینکش رو می ذارم
دوست عزیزمن این پلاگین پیداکرده و نصب کردم ممنون ولی قسمتی از مشکل هنوزپابرجاس ببینیدمطالب پایینی کوچیک میفته ومثل مطلب بالا که در یه خط هیت قرار نمیگیره و دو مطلب کنار هم قرار میگیره حتی اگه عکسهاش بزرگ کنم مشکل کجاس؟چاره چی؟مرسی از کمکتون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mersad
01-30-2011, 01:28 PM
دروود
برای تغییر اندازه تصویر از این پلاگین استفاده نمائید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> JyZXNpemluZyI7aToyO3M6OToicmVzaXphYmxlIjtpOjM7czo2 OiJyZXNpemUiO2k6NDtzOjc6InJlc2l6ZWQiO2k6NTtzOjc6In Jlc2l6ZXMiO2k6NjtzOjEwOiJyZXNpemVhYmxlIjt9
نکته : مطالب جدیدی که قرار میدهید تحت تاثیر این افزونه قرار میگیرند
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام.
قسمتی از مشکل هنوزپابرجاس ببینیدمطالب پایینی کوچیک میفته ومثل مطلب بالا که در یه خط هیت قرار نمیگیره و دو مطلب کنار هم قرار میگیره حتی اگه عکسهاش بزرگ کنم مشکل کجاس؟چاره چی؟مرسی از کمکتون
از مدیریت جوملا -> منوی اصلی -> صفحه اصلی ، از سمت چپ تعداد مطالب کوتاه رو صفر و تعداد مطالب بلند رو تعداد دلخواه قرار بدید.
یا علی
hamed.2105
01-30-2011, 07:09 PM
سلام.
قسمتی از مشکل هنوزپابرجاس ببینیدمطالب پایینی کوچیک میفته ومثل مطلب بالا که در یه خط هیت قرار نمیگیره و دو مطلب کنار هم قرار میگیره حتی اگه عکسهاش بزرگ کنم مشکل کجاس؟چاره چی؟مرسی از کمکتون
از مدیریت جوملا -> منوی اصلی -> صفحه اصلی ، از سمت چپ تعداد مطالب کوتاه رو صفر و تعداد مطالب بلند رو تعداد دلخواه قرار بدید.
یا علی
مرسی دوست عزیزحل شد توی اون قسمت تعدادستون1کردم
بازم ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.