توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مطالب صفحه اول ؟؟
eleir
11-30-2006, 04:50 AM
با عرض خسته نباشيد
من دارم يك قالب طراحي ميكنم
تو بعضي سايتا ميبيني هر مطلب يايت توي يك بلوك جدا هست ولس توس قالباي مامبو اين چنين چيزيرو من نديدم
ميخواستم ببينم چي جوري ميشه اين كارو كرد مثل عكس زير
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
هر مطلب جديد كه اضاعه مي كنم بره زير اينا توي بلوك جدا 3 و 4 و ...
با تشكر
firoozmandan
11-30-2006, 04:52 AM
سلام
با تغيير در قالب و CSS اون
فراموش نكنيد مامبو انعطاف پذيرتر از اين حرفاست ;)
يا علي
eleir
11-30-2006, 05:06 AM
مشه يكم بيشتر راهنمايي كنيد
mhadaily
11-30-2006, 06:22 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این می تونه کمکی برای شما باشه
بخشی که مر بوط به تتیر و ... می شه رو روش کار انجام بده
eleir
12-02-2006, 12:17 PM
بنده بعد از كنكاش و جستجو روي قالب مامبو به نتايجي دست پيدا كردم ولي آخرشم نتونستم به نتيجه اي برسم كه اين شايد به خاطر ضعف در اطلاعات من باشه كه تازه css رو ياد گرفتم
لطفا توجه كنيد
من ميخوام مطالب صفحه اول داخل بلوكي به صورت زير نمايش داده بشه
ميبينيد كه ميشه اونو به سه قسمت تقسيم كرد واين عكسي هم كه در زير مشاهده ميكنيد نحوه جدول بندي هر يك از مطالب صفحه اول در مامبو هست كه من از توي كد ها به دست اوردم كه اگه مشگلي داره بگيد حالا من موندم هر كدوم از اين عكسا رو توي كدوم يكي از اين جدولا بايد بذارم البته عكس اولو دومو خودم ميدونم سومي رو اگه ميشه بگيد
اگه ميشه كد css اونم بنويسيد اگه زحمتتون نميشه
با تشكر
radmehr
12-02-2006, 07:14 PM
نهایی ترین بخش هر مطلب همون "ادامه مطلب..." یا readon هست.
عکس سوم رو باید برای اون قسمت بزارید!
eleir
12-02-2006, 08:20 PM
مشگل همينه ديگه چون جمله (ادامه مطلب...) دقيقا ميوفته روي كادر و شكل بدي پيدا ميكنه اگه بشه يك تك <td> ديگه اون آخرش يك جوري اضافه كرد خيلي خوب ميشه
يك سوال ديگه اگه بخوام به جاي لينك (ادامه مطلب ...) يك تصوير بذارم يا يك باتن گرافيكي بايد چي كار كنم
اگه با مامبو نميشه اين كارارو كرد بگيد خيال مارو راحت كنيد
radmehr
12-02-2006, 08:28 PM
برای اینکه بخوای ادامه مطلب زیرش بیشتر خالی باشه باید کلاس readon توی فایل css رو ویرایش کنی و مثلا height رو افزایش بدی!
برای اینکه بخوای برای ادامه مطلب یک background بزاری اونم باید کلاس readon توی فایل css رو ویرایش کنی و براش background تعریف کنی!
در ضمن..
فراموش نكنيد مامبو انعطاف پذيرتر از اين حرفاست ;)
!!
eleir
12-02-2006, 08:45 PM
من ميخوام ادامه مطلب رو اصلا نشون نده به جاش يك تصوير بياد نه اينكه تصوير بك گراند بشه
radmehr
12-02-2006, 09:01 PM
جواب شما:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.