PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب ویرچومارت

poopak1
01-30-2011, 06:52 AM
سلام
برای ساخت فروشگاه جوملای ویرچومارت رو دانلود کردم و مثل جوملا شروع به نصب کردم اما در مرحله نامگذاری برای دیتابیس با خطای زیر مواجه شدم
مشکلی در دیتابیس وجود دارد.پیام خطا:unable to connect to the database could not connect to the Mysql
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر

mersad
01-30-2011, 11:05 AM
دروود

از کجا دریافت کردین ؟

برای ساخت فروشگاه جوملای ویرچومارت رو دانلود کردم و مثل جوملا شروع به نصب کردم اما در مرحله نامگذاری برای دیتابیس با خطای زیر مواجه شدم
مشکلی در دیتابیس وجود دارد.پیام خطا:unable to connect to the database could not connect to the Mysql

ویرتو مارت کامپوننت هست نه جوملا !

شاد و سلامت در پناه ایزد

poopak1
01-31-2011, 07:21 AM
دروود

از کجا دریافت کردین ؟

ویرتو مارت کامپوننت هست نه جوملا !

شاد و سلامت در پناه ایزد

این فایل رو دانلود کردم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

---

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این فایل رو دانلود کردم

---

این فایل رو دانلود کردم

قبلا برای ساخت فروشگاه اینطور راهنمایی شده بودم:در صورتی که مایل هستید که یک بسته فروشگاهی داشته باشید و با ابن فروشگاه ساز کار کنید.سایت ویرچومارت یک جوملا برای دانلود دارد که همانند یک جوملا آن را نصب می کنید و درون خودش فروشگاه وجود دارد آن را می توانید از لینک زیر دریافت کنید.

طبق راهنمایی پیش رفتم اما حین نصب با خطای ذکر شده مواجه شدم.ممنون میشم راهنماییم کنید

*سه پست شما یکی شد.
*ادرس وب لینک ها اصلاح شد.

mersad
01-31-2011, 01:42 PM
دروود

این بسته اماده نصب ( quick start ) کامپوننت VirtueMart_1.1.6 هست
و برای نصب مانند جوملا از ابتدا باید نصب کنید

ارری هم که شما ذکر کردید مربوط به دیتابیس هست که شما یا یوزر نساختین یا یوزر ساخته شده رو در دیتابیس ادد نکردین

شاد و سلامت در پناه ایزد

poopak1
02-01-2011, 07:34 AM
ممنون.اگه درست متوجه منظورتون از دیتابیس شده باشم ،ایجاد دیتابیس در phpmyadmine ،دیتابیس رو ایجاد کردم درواقعاگه دیتابیس رو ایجاد نکرده بودم وارد این مرحله نمیشدم

mersad
02-01-2011, 01:34 PM
اگر در لوکال نصب میکنید ، بله دقیقاً
ولی اگر روی سرور نصب میکنید باید دیتابیس بسازید و یوزر بسازید و یوزر رو به دیتابیس معرفی کنید ( دقیقاً مانند جوملا )

شاد و سلامت در پناه ایزد

poopak1
02-01-2011, 02:07 PM
بله در لوکال نصب کردم مراحل رو مثل نصب جوملا پیش رفتم اما با این ارور مواجه میشم

torghoundy
02-01-2011, 07:58 PM
سلام
موضوع مبهمی وجود نداره.
یا اطلاعات دیتا بیس که به نصب کننده جوملا می دهید اشتباه هست و یا اصلاً دیتابیسی نساخته اید.
موفق باشید.

poopak1
02-02-2011, 08:56 AM
مراحل رو مثل نصب جوملا پیش رفتم
1 فولدری در htdocs ایجاد کردم و فایلهای ویرچومارت رو در ان کپی کردم
2 به phpmyadmin رفتم و دیتا بیسی با همان نام فولدری که ایجاد کرده بودم ساختم
3 به ادرس h tt p://localhost/database name رفتم و باقی مراحل نصب رو انجام دادم اما با این ارور مواجه شدم
ممنون از همه دوستانی که پاسخ دادند و راهنمایی کردند

*ادرس وب لینک اصلاح شد.

mersad
02-02-2011, 11:12 AM
جوملا 1.5.22 مامبولرن را نصب کنید ببینید به مشکل برمیخورید یا خیر

شاد و سلامت در پناه ایزد

poopak1
02-05-2011, 05:46 PM
جوملا رو قبلا نصب کرده بودم با مشکلی هم برنخوردم

torghoundy
02-05-2011, 06:44 PM
سلام
سعی کنید کامپوننت رو به صورت جدا نصب کنید روی همون جوملای مامبولرن.
احتمالاً شما با نصب quickstart مشکل دارید.

delfanatash
02-06-2011, 07:19 PM
درود
طبق لینک های موجود شما به جای دریافت فقط بسته کامپوننت ویرچومارت
بسته جوملای جومینا را که همراه ویرچومارت هست دریافت نموده اید
واین مستلزم نصب یک جوملای کامل از اول می باشد که در خود اون ویرچومارت انگلیسی هم نصب می باشد
اما با توجه به این که شما جوملای مامبو لرن را (که صد البته بسیار بهتر است) قبلا نصب نموده اید
فقط کافیست کامپوننت ویرچومارت ( نه جوملای همراه با ویر چومارت )را دریافت و به عنوان یک افزونه به جوملا اضافه فرمایید
پایدار و سربلند باشید
درود
لینک دریافت ویرچومارت را هم داشته باشید:

**
دو پست شما یکی شد.

poopak1
02-15-2011, 02:56 PM
با جوملا هم دقیقا با همین مشکل مواجه شدم.ویندوز رو عوض کردم و xamppرو دوباره نصب کردم نمیدونم چرا این ارور رو میگیره قبلا به همین شکل جوملا رو نصب کرده بودم و مشکلی پیش نیومده بود
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی میکنند

torghoundy
02-15-2011, 05:55 PM
سلام
روی لوکال نمیشه نظری داد.
وب سایتتون رو به هاست منتقل کنید ، اگر مشکلی داشت خئدم براتون نصب می کنم.