PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول VirtueMart Product SlideShow

maybod-adineh
01-30-2011, 07:24 AM
سلام ,
من از این ماژول می خواستم استفاده کنم که بعد از نصب و انتشار این پیغام در صفحه اول سایت ظاهر شد !
لطفا راهنمایی کنید تا مشکل را برطرف کنم و از این ماژول استفاده کنم
با تشکر

Warning: require_once(/home/......../public_html/fa/modules/mod_vmproductslideshow/../components/com_virtuemart/virtuemart_parser.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/......../public_html/fa/modules/mod_vmproductslideshow/mod_vmproductslideshow.php on line 34

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/......../public_html/fa/modules/mod_vmproductslideshow/../components/com_virtuemart/virtuemart_parser.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/......../public_html/fa/modules/mod_vmproductslideshow/mod_vmproductslideshow.php on line 34

mohammadkiani
01-31-2011, 01:08 PM
شما کالای را اضافه کردید تا در این ماژول به نمایش در آید؟
زیرا گاهی اوقات نبودن Object که در اینجا کالا می باشد باعث بروز خطا می گردد.

ehsanparty
02-02-2011, 11:59 AM
سلام
آیا همچین ماژولی یا کامپوننتی برای مامبو هم وجود دارد؟

maybod-adineh
02-02-2011, 07:28 PM
سلام
با تشکر از شما دوست عزیز , بله به قول شما کالا اضافه شده ( در واقع مجموعه بهش معرفی شده )
خودم به این نتیجه رسیدم که باید برای جوملا سازگار بشه !!! شاید هم اشتباه میکنم به هر حال سایر دوستان راهنمایی کنند
با تشکر

mersad
02-02-2011, 11:37 PM
دروود

ادرسی که افزونه رو دریافتت کردین بزارین

شاد و سلامت در پناه ایزد

maybod-adineh
02-03-2011, 03:57 PM
سلام
راستش آدرس را ندارم ولی اگر نیاز هست فایل ماژول را بزارم