PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : css های مربوط به ماژول و منو!؟

salamati
01-31-2011, 10:11 AM
سلام، قبلا مامبو کار میکردم لذا با css مامبو آشنایی دارم ولی الان که میخوام قالب جوملایی طراحی کنم در چندمورد انگار تغییراتی ایجاد شده و هرچی گشتم چیزی پیدانکردم
1. css مربوط به ماژول همون modaltable هست ولی th و td انگار عوض شدن چی جایگزین شده؟
2. css مربوط به منوها زیرمنوها a.mainlevel و a.sublevel بودن الان چی جایگزین شده؟
3. این سوال مربوط به سوال یک هست ولی شاید بشه اینجا پاسخ داد! میخوام شرایط زیرباشه برای ماژولها:
- عنوان ماژول بکگراند داشته باشه
- موقعی که عنوان غیرفعال میشه بک گراند هم حذف نشه
- به جای متن عنوان ماژول عکس باشه
- قسمت محتویات ماژول بک گراند داشته باشه
ایناکلاسهای خاص دارن؟ آیا لازمه کدنویسی و cssخاصی داشته باشه؟ لطفا راهنمایی کنید(باdiv)

salamati
01-31-2011, 11:24 AM
بهتره سوالم رو اینجور طرح کنم:
میخوام css ماژولها رو بنویسم به شکل زیر هم ماژولهام باشن، چطور باید کد نویسی بشن؟
برای جوملا1.5 و کدها براساس div باشن.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لطفا خلاصه و کامل توضیح بدین! منابع زیادی مطالعه کردم ولی متاسفانه کسی توضیح کافی و جامع نداده!
چونکه سوال کلی پرسیدم جواب کسی جواب نداد؟ حداقل لینکی راهنمایی چیزی!!!!
فقط بگید اگه div باشه و نوع ماژول xhtml چطوریه پیکره کار و css

**
سه پست شما یکی شد.

torghoundy
01-31-2011, 09:22 PM
سلام

12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسال‌های پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.

14) اینجا انجمن آموزش تخصصی مامبو ، جوملا و SMF است. لطفا سوال‌هایی که به مامبو ، جوملا و SMF مربوط نمی‌شوند را در انجمن مطرح نکنید.
سوالاتی که مربوط به مباحث مهندسی نرم افزار٬ برنامه نویسی PHP ، MySQL ، Javascript و ... باشند پاسخ داده نخواهند شد. سوالات در این زمینه را می‌توانید در انجمن‌های دیگر که به این موضوعات می‌پردازند مطرح نمایید.
موفق باشید.

salamati
01-31-2011, 09:27 PM
باتشکر، چشم ولی مربوط به کدهای css جوملاست که مربوط به خود جوملا میشه. پس قانون دومی که نوشتین شامل من نمیشه!
صبر میکنم

torghoundy
01-31-2011, 10:00 PM
سلام
از این که به قوانین احترام می گذارید از شما متشکرم ، درسته مربوط به css جوملا میشه اما مربوط به کد نویسی جوملا هست ، اگر جواب دادن به سوال شما برای کسی مقدور باشه مطمئن باشید دریغ نمیکنه. پس شکیبا باشید.
موفق و پیروز باشید دوست عزیز.