PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امکان نمایش و انتخاب ماژول و قالب در صفحات خاص!

salamati
02-01-2011, 11:01 AM
سلام، در مامبو میشد برای هر صفحه ماژولهای دلخواه و قالب دلخواه رو مشخص کرد آیا در جوملا این امکان وجود داره؟ چگونه؟
اگر که وجود نداره چه باید کرد؟ راهنمایی بفرمائید.

sahama
02-01-2011, 01:36 PM
بله
این امکان وجود داره
در قسمت مدیریت ماژول ها ماژول مورد نظر رو برای ویرایش انتخاب کنید و در صفحه ویرایش پاستون سمت راست براختی می تونید اون رو پیدا کنید
در قالب ها هم وضع تقریبا به همین طریقه

salamati
02-03-2011, 08:25 PM
اما انگار براساس مازولهای فعال و مطالب آنها عمل می کند نه همه صفحات!؟

sahama
02-03-2011, 08:30 PM
متوجه نمی شم بییشتر توضیح بدید

zohrehgholami
02-23-2011, 10:33 AM
سلام خدمت همه دوستان
من هم دنبال راهی می گردم که بتونم بعضی موقعیت ها و ماژول ها رو توی بعضی صفحات تغییر بدم
توضیحی که دوست خوبمون sahama داده بودند رو خوندم اگه امکان داره زمان راهنمایی یه کم ساده تر مطالب رو بیان کنید و توضیحات بیشتری بدید.
از دوستان سپاسگذارم و منتظر راهنمایی هاشون هستم.

radikal boy
02-23-2011, 07:19 PM
سلام

واسه قالب رو نمیدونم اما واسه نمایش ماژول داخل صفحات خاص باید از قسمت مدیریت ماژول - ماژول مورد نظر رو انتخاب و روی ویرایش کلیک کنید و بعد تو قسمت ویرایش از قسمت پایین صفحه - سمت راست - یعنی قسمت " تراز بندی منو " سه گزینه وجود داره ( 1- همه 2 - هیچکدام
3 - انتخاب گزینه های منو از فهرست ) که شما باید گزینه 3 یعنی انتخاب گزینه های منو از فهرست رو انتخاب کنید و بعد با کلیک روی منو مورد نظر و ذخیره کردن - ماژول تو همون منو ( یعنی صفحه همون منو ) نشون داده میشه ! و اگر هم خواستید چند منو رو انتخاب کنید با نگه داشتن گزینه ctrl از صفحه کیبورد میتونید اینکارو انجام بدید .

__________________________________________________ ______________________________________________

- یا به اندازه آرزو هات تلاش کن یا به اندازه ای که تلاش میکنی آرزو کن .

- هر کس را که می بینم حد اقل در یک جنبه از من برتر است و من در همان یک جنبه از او چیز یاد می گیرم.