PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در باره بالا نیومدن سایت جوملایی!!!

atiimail
02-02-2011, 05:38 PM
با سلام
یه سوال در مورد جوملا دارم.
من جوملا 1.5 فارسی رو روی هاست نصب کردم اما نمی دونم چرا وقتی آدرس

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
رو تو مرورگر وارد میکنم سایت بالا نمی آید اما وقتی index.php رو انتهای آدرس وب سایت تایپ میکنم تو سایت می ره.
نمی دونم باید چه کنم این مشکل حل شه.

با تشکر
:&#039;(

persiaplus
02-02-2011, 06:17 PM
سلام
تو انجمن یک سرچ کوچیک بزنی خیلی در مورد این موضوع بحث شده
امیدوارم به نتیجه برسید
موفق باشید

mersad
02-02-2011, 10:07 PM
دروود

ابتدا جستجو میکردید سریعتر به جواب میرسیدید

نصب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88&amp;search=%D9%86%D8%B5%D8%A8&amp; go=%D8%A8%D8%B1%D9%88)

شاد و سلامت در پناه ایزد

atiimail
02-03-2011, 09:15 AM
سلام
تو انجمن یک سرچ کوچیک بزنی خیلی در مورد این موضوع بحث شده
امیدوارم به نتیجه برسید
موفق باشید

با تشکر از توجه جنابعالی
من یه سرچ کوچیک زدم. اما با توجه با اینکه اصلا نمی دونم نام این مشکل چیه، لذا نمی دونم چه کلماتی (keywords) رو سرچ کنم.
حالا اگه بفرمایید چی رو باید سرچ کنم ممنون میشم.

با تشکر فراوان

سعید
02-03-2011, 09:49 AM
سلام

11) سعی کنید اطلاعاتی که ممکن است برای راهنمایی شما مورد نیاز باشد (مثل آدرس سایت، تغییراتی که اخیراً انجام داده‌اید، نسخه جوملا و مامبو، نسخه کنترل پنل و ... ) را ذکر کنید تا نیاز به پرسش مجدد نباشد.

لطفا بفرمایید از چه نوع سرویس دهنده ای استفاده می کنید (سیستم عامل، کنترل پنل) ، وقتی آدرس اصلی سایت رو وارد می کنید چه پیغامی نمایش داده میشه و در صورت امکان آدرس سایت رو هم برای راهنمایی بهتر ذکر کنید.

یا علی

atiimail
02-03-2011, 09:57 AM
سلام

11) سعی کنید اطلاعاتی که ممکن است برای راهنمایی شما مورد نیاز باشد (مثل آدرس سایت، تغییراتی که اخیراً انجام داده‌اید، نسخه جوملا و مامبو، نسخه کنترل پنل و ... ) را ذکر کنید تا نیاز به پرسش مجدد نباشد.

لطفا بفرمایید از چه نوع سرویس دهنده ای استفاده می کنید (سیستم عامل، کنترل پنل) ، وقتی آدرس اصلی سایت رو وارد می کنید چه پیغامی نمایش داده میشه و در صورت امکان آدرس سایت رو هم برای راهنمایی بهتر ذکر کنید.

یا علی

با تشکر از توجه شما
مایا هاست، لینوکس با کنترل پنل Cpanel 11
سایت: zizico.ir
اما وقتی آدرس زیر رو می نویسم وارد سایت می شه.
zizico.ir/index.php

با تشکر

** اصلاح لینک

delfanatash
02-03-2011, 10:03 AM
درود
بدون مشکل وارد شد
بسته های فرهنگی سرگرمی زی زی

atiimail
02-03-2011, 10:11 AM
درود
بدون مشکل وارد شد
بسته های فرهنگی سرگرمی زی زی

درود و صد درو
با تشکر
به هاست تیکت داده بودم مثل اینکه تازه درستش کردن.