PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد Frontpage SlideShow

ehsanparty
02-04-2011, 01:42 PM
سلام
من Frontpage SlideShow رو نصب کردم چند تا سوال و مشکل دارم
1 - چطور می تونم باهاش کار کنم و سایزشو تغییر بدم
2- من هم کامپوننتشو نصب کردم هم ماژول اگر ماژول رو غیر فعال کنم کار نمی کنه یا اگر کامپوننتشو پاک کنم بازم کار نمی کند.چرا؟
باید هردو نصب باشه تا کنار هم جواب بده؟
3 - این ارورو هم میده
: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/adonisr/domains/adonisrayan.ir/public_html/modules/mod_fpss.php on line 107

آدرس :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون

mersad
02-04-2011, 01:51 PM
دروود

سایت شما بالا نمیاید و قابل دیدن نیست تا ارر چک شود
تنظیمات رو هم میتونید در خود کامپوننت و تنطیمات ماژول مربوط به این کامپوننت انجام دهید
این کامپوننت باید نصب باشد تا کار کند ! و ماژول ها برای نمایش هستند و نباید حذف کنید ! در این صورت طبیعی هست که کار نکنند

شاد و سلامت در پناه ایزد

ehsanparty
02-04-2011, 01:56 PM
سلام
شرمنده آدرس این بود :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
---

دروود

سایت شما بالا نمیاید و قابل دیدن نیست تا ارر چک شود
تنظیمات رو هم میتونید در خود کامپوننت و تنطیمات ماژول مربوط به این کامپوننت انجام دهید
این کامپوننت باید نصب باشد تا کار کند ! و ماژول ها برای نمایش هستند و نباید حذف کنید ! در این صورت طبیعی هست که کار نکنند

شاد و سلامت در پناه ایزد

سلام
مرساد جان امکان داره در مورد این ارر راهنمایی کنید؟:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/adonisr/domains/adonisrayan.ir/public_html/modules/mod_fpss.php on line 107

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> adonisrayan.ir

ممنون

**دو پست شما یکی شد.
** اصلاح لینک

mersad
02-20-2011, 08:02 PM
دروود

ارری مشاهده نشد !

شاد و سلامت در پناه ایزد

ehsanparty
02-21-2011, 06:51 PM
سلام
به تاریخ ارسال پست دقت بفرمایید..بعد از عدم پاسخ گویی و به نتیجه نرسیدن کامپوننت را غیر فعال کردم
با تشکر

mersad
02-21-2011, 10:44 PM
12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسال‌های پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.

شاد و سلامت در پناه ایزد

ehsanparty
02-22-2011, 05:24 PM
سلام
فقط جهت یادآوری که در تایپیک دیگر فرموده بودید پست ها بی پاسخ را اعلام کنیم به این تایپیک اشاره کردم
ممنون

مهدی.
02-22-2011, 10:09 PM
سلام

این الحاقی یک الحاقی تجاری است ! و ما اینجا مسئول پاسخگویی به الحاقات تجاری نیستیم ! تا همینجا هم دوستان لطف کردن متأسفانه !

اگر بنده اشتباه میکنم لینک دانلود را از سایت تولید کننده قرار دهید ! ولی تا‌آنجا که به یاد دارم تنها همین کامپوننت موجود هست و مربوط به سایت جوملا وورک هم میشه !

لینک نال شده قرار داده شود برخورد جدی خواهد شد. لطفاْ از این مورد اطمینان کسب نمایید و سپس لینک را اینجا قرار دهید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

ehsanparty
02-23-2011, 10:34 AM
سلام

این الحاقی یک الحاقی تجاری است ! و ما اینجا مسئول پاسخگویی به الحاقات تجاری نیستیم ! تا همینجا هم دوستان لطف کردن متأسفانه !

اگر بنده اشتباه میکنم لینک دانلود را از سایت تولید کننده قرار دهید ! ولی تا‌آنجا که به یاد دارم تنها همین کامپوننت موجود هست و مربوط به سایت جوملا وورک هم میشه !

لینک نال شده قرار داده شود برخورد جدی خواهد شد. لطفاْ از این مورد اطمینان کسب نمایید و سپس لینک را اینجا قرار دهید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

100% همینطوره که میگید ...همچنین اگر کسی جواب میده از از روی دوستی و لطف هست و مسئولیتی در قبال این سوال ها نداره
حالا شما ناراحتید و تاسف می خورید از جواب های دوستان این نظر شخصی شماست و قابل احترام.
آقای مرصاد گفتد پست های بی پاسخ رو بگید منم فقط بهشون یادآوری کردم طبق فرمایش خودشون

mersad
02-23-2011, 02:10 PM
ممنونم از شما که ادرس پست ها رو ارسال کردید
منظور مهدی عزیز هم این هست که چون افزونه تجاری هست بیشتر از این از دست ما کاری ساخته نیست

با هم از شما ممنونم
شاد و سلامت در پناه ایزد

مهدی.
02-24-2011, 04:08 PM
تاپیک قفل میشود تا دوستان حاشیه سازی نکنند ! به مرصاد هم به خاطر اینکه از ابتدای تاپیک به تجاری بودن این الحاقی اشاره نکرده اخطار کتبی داده می‌شود!

هیچگس تنهاتر از خدا نیست