PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته بندي تيتر مقاله ها با مجموعه K2

abdulhalim
02-04-2011, 07:50 PM
با سلام

من يه مشكل تو نمايش دسته بندي مجموعه هاي K2 دارم ، من با K2 مجموعه تو در تو درست كردم براي يسري مقالات كه تو سايت قرار بدم ، مثلا تكنولوژي - پزشكي ... بعد براي هر كدوم يه زير مجموعه دارم
ميخواستم وقتي وارد قسمت منوي مقالاتم بشم ليست كلي بياد (‌تكنولوژي - پزشكي ...)
بعد مجموعه پايينتر مثلا از تكنولوژي اينترنت رو انتخاب كنم ، داخل مجموعه اينترنت فقط تيتر مقاله هام باشه كه لينك باشه با مقاله اصلي ... هركاري كردم نتونستم ... يا تمام مقاله ها رو نشون ميده ، يا هيچي ، يا قاطيه ...

>:(
چندتا سوال ديگه هم دارم كه فكر كنم تو اين تاپيك جاش نيست

abdulhalim
02-05-2011, 07:30 AM
كسي نظري نداره ؟

mersad
02-05-2011, 08:23 AM
دروود
مشکل در ایجاد منو های شما هست

شاد و سلامت در پناه ایزد

abdulhalim
02-05-2011, 10:50 AM
ميشه دقيقتر بگيد ، بايد چيكار كنم ؟؟ خب ميخام هر منويي كه ايجاد كردم به يه مجموعه ربط داشته باشه ، بعد تو اون مجموعه آيتم ها فقط عنوان رو نشون بده ... ميشه اينطور ؟

يا راه بهتري پيشنهاد كنيد

با تشكر

shs1366
02-05-2011, 11:08 AM
دروود
مشکل در ایجاد منو های شما هست

شاد و سلامت در پناه ایزد

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

_________

*طبق قوانین نویته هاس شما حذف شد.

abdulhalim
02-05-2011, 11:11 AM
اين سوالت رو چرا اينجا ميپرسي؟ :o

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

abdulhalim
02-05-2011, 04:09 PM
مشكلم حل شد ، فقط اميدوارم عنوانهايي كه ليست شده بعد از اينكه تعدادشون زياد شد به صفحه ديگه بره ... مرسي آقا مرساد