ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژول اخبار آنلاین پویا

Ati68
02-05-2011, 07:10 AM
سلام به همه دوستان جوملایی
من یه ماژول میخوام که مطالبی که میخوام رو نشون بده و بعد از یه مدتی خودشو رفرش کنه (مثلا بعد 1 دقیقه)
ایم ماژول قراره فقط متن نشون بده که اونم چند خط بیشتر نیست اما این ماژول اون متنها رو نشون میده و هر خبر یا متنی که اضافه میشه بعد از مدت زمانی که ماژول رفرش میشه خبرهای جدید رو نشون میده.
من فقط میخوام که آخرین اخباری که admin میذاره رو کاربر ببینه و لحظه به لحظه در جریان باشه نمیدونم از چی استفاده کنم و متاسفانه این کار خیلی ضروریه و باید تا ظهر آماده باشه. خودم تو این سایت و سایت های دیگه خیلی سرچ کردم و انواع و اقسام مازولها رو دیدم اما نمیدونم کدومشون به درد این کار میخوره.
ممنون میشم راهنماییم کنین
با تشکر فراوان
Ati68

mersad
02-05-2011, 08:24 AM
دروود

اگر یک نمونه نشون بدین بهتر میشه کمک کرد

ولی به نظرم از jtab بتونید استفاده کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

Ati68
02-05-2011, 08:31 AM
راستش نمونه ای ندارم که نشون بدم
دوستی میگفت میشه از ماژول های اخباری استفاده کرد که مطالبشونو از یه مجموعه خاص میارن بعد این ماژولها اسکرول میشن بعد زمان اسکرول خبر جدیدی هم اگر گذاشته بشه خودشون به اول اخبار اضافه میکنند و کاربر بدون رفرش کردن میتونه خبر جدید رو هم ببینه. بعد میشه تعداد اخبار نمایشی رو هم توش تعیین کرد
اگر اینجوری بشه میشه گفت نیاز منم برطرف میکنه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من این ماژول رو دیدم اما پولیه و نمیدونم که آیا خودش آخرین خبر رو هم اضافه میکنه و کاربر میتونه بدون رفرش کردن اونو ببینه یا نه
با تشکر از شما دوست عزیز
Ati68

Ati68
02-05-2011, 02:11 PM
ماژول jtab رو دیدم اون ماژول به کار من نمیاد
یه ماژول حاوی متن که هر چند دقیقه یکبار خودشو رفرش میکنه و مطالب جدید رو نشون میده
ممنون میشم راهنمایم کنین

mersad
02-05-2011, 04:21 PM
موارد زیر رو چک کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> V3IjtpOjI7czo3OiJuZXduZXNzIjtpOjM7czo1OiInbmV3JyI7 aTo0O3M6NToiJ25ld3MiO2k6NTtzOjU6Im5ldydzIjtpOjY7cz o2OiJuZXdlbHkiO2k6NztzOjQ6IiduZXciO2k6ODtzOjU6Im5l d3MnIjtpOjk7czo2OiJuZXdzJywiO2k6MTA7czo2OiInbmV3Jy wiO30%3D
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mV3IjtpOjI7czo3OiJuZXduZXNzIjtpOjM7czo1OiInbmV3JyI 7aTo0O3M6NToiJ25ld3MiO2k6NTtzOjU6Im5ldydzIjtpOjY7c zo2OiJuZXdlbHkiO2k6NztzOjQ6IiduZXciO2k6ODtzOjU6Im5 ld3MnIjtpOjk7czo2OiJuZXdzJywiO2k6MTA7czo2OiInbmV3J ywiO30%3D
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mV3IjtpOjI7czo3OiJuZXduZXNzIjtpOjM7czo1OiInbmV3JyI 7aTo0O3M6NToiJ25ld3MiO2k6NTtzOjU6Im5ldydzIjtpOjY7c zo2OiJuZXdlbHkiO2k6NztzOjQ6IiduZXciO2k6ODtzOjU6Im5 ld3MnIjtpOjk7czo2OiJuZXdzJywiO2k6MTA7czo2OiInbmV3J ywiO30%3D

شاد و سلامت در پناه ایزد

Ati68
02-07-2011, 01:44 PM
با سلام و تشکر از کمک شما
اینایی که معرفی کردین خوب بودند اما به کار من نمی اومدن
هیچکدوم پویا نبودن که با اضافه شدن مطلب، اون مطلب رو نشون بدن
یعنی واقعا هیچ افزونه ای واسه این کار وجود نداره؟؟؟!!

mersad
02-07-2011, 02:37 PM
دروود

این موارد رو تست کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> dsb2JhbGx5IjtpOjI7czo3OiJnbG9iYWxzIjtpOjM7czo3OiIn Z2xvYmFsIjtpOjQ7czo3OiJnbG9iYWwnIjt9

شاد و سلامت در پناه ایزد

مهدی.
02-07-2011, 02:40 PM
سلام

پیشنهاد من اینه که شما از یک ماژول برای آخرین اخبار استفاده کنید و این ماژول را در پلاگین تب خود استفاده کنید. هر تب را اختصاص میدهید به یک موضوع خاص و هر موضوع را یک ماژول برای آخرین مطلب منتشر شده در آن بخش

ترکیبی بهترین انتهاب برای شماست.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

سعید
02-07-2011, 04:31 PM
سلام.

می تونید اخبار رو در یک ماژول بنویسید و به کمک این سیستم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) نمایش بدید.

یا علی

Ati68
02-08-2011, 07:43 AM
سلام

پیشنهاد من اینه که شما از یک ماژول برای آخرین اخبار استفاده کنید و این ماژول را در پلاگین تب خود استفاده کنید. هر تب را اختصاص میدهید به یک موضوع خاص و هر موضوع را یک ماژول برای آخرین مطلب منتشر شده در آن بخش

ترکیبی بهترین انتهاب برای شماست.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
فقط من متوجه منظور شما نشدم. منظورتون از اینکه گفتین این ماژول را در پلاگین تب خود استفاده کنید چیه؟
اگر واضح تر بگین و بگین که من از چی دقیقا استفاده کنم، بسیار بسیار ممنونتون میشم

سلام.

می تونید اخبار رو در یک ماژول بنویسید و به کمک این سیستم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) نمایش بدید.

یا علی

این سیستمی که فرمودین تجاریه ولی به نظر میاد برای رفرش ماژول به کار میره و همونیه که من میخوام
شما نسخه free اونو سراغ ندارین؟

Ati68
02-08-2011, 08:13 AM
دروود

این موارد رو تست کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> dsb2JhbGx5IjtpOjI7czo3OiJnbG9iYWxzIjtpOjM7czo3OiIn Z2xvYmFsIjtpOjQ7czo3OiJnbG9iYWwnIjt9

شاد و سلامت در پناه ایزد

از این مواردی که معرفی کردین ماژول global news ماژول بسیار بسیار خوبی است اما تنها مشکل و مهمترین مشکلش اینه که وقتی یه مطلب اضافه میشه اونو به لیستش اضافه نمیکنه و باید صفحه به طور دستی رفرش بشه
اگر بشه تو کدهای این ماژول کدی رو اضافه کرد که هر 1 دقیقه ماژول رو رفرش کنه و مطالب جدید رو به لیستش اضافه کنه عالی میشه
امیدوارم دوستان از کمکهاشون منو محروم نکنن
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم O0
با تشکر فراوان
ati68

مهدی.
02-08-2011, 08:55 AM
ماژول آخرین اخبار + پلاگین Tabs &amp; Slides + پلاگین پیشفرض Load Module Content

پلاگین تب را در یک محتوا یا یک ماژول دستی ایجاد میکنید و در تبهای آن ماژولهایی که آخرین اخبار هر بخش را نمایش میدهند را با کمک ماژول؛ لود ماژول در محتوا ؛ ماژولهای آخرین اخبارهای خود را در هر تب قرار دهید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

Ati68
02-08-2011, 03:30 PM
با سلام
از کمکهای دوستان بسیار ممنونم اما اینایی هم که گفتین جواب نداد
ممنون میشم بهم بگین چکار کنم واقعا نمیدونم واسه این موضوع چکار کنم چون دیگه داره حیثیتی میشه
واقعا و شدیدا به این موضوع احتیاج دارم
منتظر پاسختون هستم
با تشکر از همه شما دوستان خوبم
Ati68

سعید
02-08-2011, 07:18 PM
سلام.

این سیستمی که فرمودین تجاریه ولی به نظر میاد برای رفرش ماژول به کار میره و همونیه که من میخوام

بله تجاری هست و من شخصا نمونه رایگان پیدا نکردم. اگر هم منظورتون همین سیستم بصورت رایگان هست که با توجه به قوانین انجمن کمکی نمی تونیم بکنیم.

یک راه هم هست که سفارش بدید یک اکستنشن یا اسکریپت ویژه اینکار براتون بنویسند. یا اینکه اگه قیمت همون اکستنشن مناسب هست تهیه کنید.

اگر برای تهیه اون اکستنشن بصورت قانونی مشکلی دارید تیم مامبولرن در اینکار به شما کمک خواهد کرد.

یا علی