PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل rlt در منو

aria2011
02-05-2011, 08:38 PM
سلام
من چند تا ماژول dop$tab menu برای سایتم نصب کردم و موقعیتش رو سمت چپ میزارم ولی گزینه ای برای تنظیم موقعیت زیر منو نداره و خودش پیشفرض وقتی وقتی نمایش میده زیر منو های سایتم از چپ به راست نمایش میده در صورتی که برای زبان فارسی باید از راست به چپ باشه؟
چیکار کنم با این ماژول؟
ممنون

محمود مراديان
02-05-2011, 09:01 PM
احتمال داره از تنظيمات قالب باشه . قالب رو تازه نصب كردي يا قبلا ازش استفاده ميكردي؟

sahama
02-06-2011, 05:49 AM
می تونی لینک بذاری؟

aria2011
02-06-2011, 12:24 PM
sاینم لینک

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
---
توی تنظیمات ماژولش هم قسمتی برای تعیین جهت نداره

*دو پست شما یگی شد.

محمود مراديان
02-06-2011, 07:17 PM
اين افزونه اي كه شما نصب كردين (ماژول و يا هر چيز ديگه) فارسي سازي نشده . يوني كد درسته . ولي rtl نشده . اگه امكان داره لينك دانلود اين افزونه رو بزاريد . اگه تونستم اصلاحش ميكنم و دوباره آپلود ميكنم تا استفاده كني . دوستان ديگه هم هستن اگه ما نتونستيم...

aria2011
02-06-2011, 08:58 PM
هر دو منو رو زیپ کردم
البته با نوت پد هر پی left بود رو به right تبدیل کردم ولی خیلی تغییر نکرد

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
02-06-2011, 10:29 PM
سلام

به این منظور باید span مربوط به تگ a هر li را direction با مقدار rtl بدهید تا چینش از راست به چپ باشد. این ماژول باید برای زبان های راست به چپ ویرایش شود. با یک خط دو خط قابل انجام بود همینجا ذکر میکردم. انشاالله دوستانی که وقتش رو دارند ماژول را بطور کامل و با دقت راست به چپ خواهند کرد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست