ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن عنوان جدید به فهرست اصلی

mehrdadkey2
02-06-2011, 10:16 AM
سلام
می خواهم در smf به اون بالا که نوشته : فهرست ، راهنمایی ، جستجو ، ورود ، عضویت ، یک عنوان جدید اضافه کنم .
لطفا بفرمایید چکار کنم؟

سعید
02-07-2011, 05:01 PM
سلام.

با جستجو سرریعتر به نتیجه می رسید:

اضافه کردن منو در SMF (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

اضافه کردن دکمه های منو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

اضافه کردن منوی جدید به SMF (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی

mehrdadkey2
02-08-2011, 10:01 AM
من به این آدرس ها رفتم ولی اینطور که معلومه برای اینکه خراب کاری نشه باید اسم قالب رو بگم تا شما راهنمایی بفرمایید.
Kani اسم قالب منه . تویه فایل index.template.php اون چیزایی که شما برای قالبهای دیگه گفتین وجود نداره .

mehrdadkey2
02-08-2011, 10:03 AM
در ضمن من فقط می خوام اون بالا یک دکمه باشه که وقتی روش کلیک می کنند از فروم خارج بشه و بره تو سایت اصلی

نوید
02-08-2011, 02:41 PM
سلام دوست عزیز
قالب های مختلف دارای ساختار متفاوتی هستن شما باید براساس آموزش ها در فایل های قالب خود جستجو و موارد را لحاظ نمایید
موفق باشید

mehrdadkey2
03-12-2011, 01:26 PM
با سلام و عرض ادب خدمت شما
من موارد زیادی رو امتحان کردم و به نتیجه نرسیدم.
لطفا بفرمایید در فایلهای فروم باید چه چیزی رو پیدا کنم که بتونم یک لینک ایجاد کنم و بهش آدرس بدم و بالای فروم قرار بگیره ؟

mehrdadkey2
03-15-2011, 09:44 PM
برای من هم بجای نوشته فارسی ����� میاد . لطفا راهنمایی کنید چکار کنم

سلام جناب martian_man
نگران نباشید .. این مشکل کوچیکیه ....

آیا برای متغیر $txt[3333] در فایل زبان فارسی ترجمه ای تعریف شده؟
شما اگه از کد زیر استفاده کنی احتمالا مشکلت حل مشه ... یه بار تست کن

// Show the [ارتباط] button.
echo &#039;&lt;li&gt;&lt;a&#039; , $current_action==&#039;contact&#039; ? &#039; class=&quot;ارتباط&quot;&#039; : &#039;&#039; , &#039; href=&quot;smflearn.com/contact.php&quot;&gt;&lt;span&gt;ارتباط&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/li&gt;&#039;;

mehrdadkey2
03-15-2011, 09:47 PM
من از این کد استفاده کردم اما فارسی رو به صورت مربع نشون می ده . در بحثهای قبلی هم برای این مشکل راه حلی ارائه نشده است . از اساتید محترم خواهشمندم که راهنمایی بفرمایند
سپاس