PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن کد به تماس با ما جوملا

meehrdad
02-06-2011, 07:44 PM
سلام

من میخوام تو قسمت تماس با ما جوملا که چند تا Textbox داره و اطلاعات و برای مدیرسایت ایمیل میکنه رو ادیت کنم و یه تیکه کد بزارم توش

مثلا میخوام بالای فرم یک عکس بذارم و پایین فرم مثلا چند تا کد جاوا بذارم کجا رو باید ادیت کنم؟

مهدی.
02-06-2011, 10:12 PM
سلام

یک راه هک کردن کامپوننت تماس با ما هست و راه بهتر استفاده از کامپوننتهای فرم ساز.

من پیشنهاد میکنم از فرم سازهایی نظیر jform استفاده کنید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

meehrdad
02-08-2011, 11:06 AM
آقا مهدی دست شما درد نکنه کارم راه افتاد ولی یه مشکل دارم با این Jform

من میخوام یه کد Iframe بذارم پایین اطلاعات تماس با ما ولی ادیتور Jform کد و پاک میکنه تو ادیتور خود جوملا این مشکل و داشتم ولی تو پلاگین رفتم و درستش کردم

راهی هست که من پایین Jform یه تیکه کد Iframe بذارم؟

نوید
02-08-2011, 02:44 PM
سلام
بله میشه شما می تونید در اضافه کردن html به فرم این مورد را لحاظ نمایید
موفق باشید

meehrdad
02-08-2011, 03:24 PM
منظورمو متوجه نشدید !

HTML که اضافه میکنم و تو ادیتورش دکمه HTML و میزنم و کد Iframe و کپی میکنم ، فقط کدی که مربوط Iframe هست و پاک میکنه ولی بقیه کد های HTML و نشون میده!

چه باید کرد که کد Iframe و پاک نکنه؟

نوید
02-08-2011, 05:06 PM
سلام
در پلاگین ویرایشگر در قسمت تگ های غیرمجاز iframe را حذف کنید تا بشه این تگ را گذاشت
موفق باشید

meehrdad
02-08-2011, 05:18 PM
منظور شما اینه که پلاگین TinyMCE 2.0 رو ادیت کنم؟ من اصلا با این پلاگین مشکلی ندارم تو ویرایشگر TinyMCE 2.0 راحت کد های Iframe و قرار میدم!

من میخوام تو ادیتور ( ویرایشگر) Jform کد Iframe قرار بدم!

مهدی.
02-08-2011, 08:45 PM
سوال دوم شما ارتباطی با موضوع این تاپیک ندارد ! لطفاً قوانین انجمن را یکبار مرور کنید !

تاپیک قفل شد

هیچکس تنهاتر از خدا نیست